PlayStation 4 yüksek fan sesi

coskunumut

Centipat
Katılım
15 Aralık 2019
Mesajlar
18
Merhaba, ben geçen gün ikinci el PS4 aldım. PS4 fat kasalardan beyaz modeli. Cuh kodu da 1116. cihaz oyunlarda sıfır sıkıntı çalışıyor. FPS düşmesi falan olmuyor. Fakat aşırı fan sesi geliyor çalışırken. Cihazın içini açtım termal macununu da yeniledim. Buna rağmen ses düzelmedi. Ve makine çok az ısınıyor. Fanlar hep sonda çalışıyor sanırım. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa bunu satıp Slim alsam ses sorunu düzelir mi? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bu arada cihazı 1350 TL’ye V2 kol ile birlikte aldım.
 
CUH7200 modeli hariç tüm modellerde bu sorun var. Artık insanlar öyle alışmışlar ki kimse yadırgamıyor ve normal bir şeymiş gibi davranıyor, ben en sonunda Xbox'a geçtim ve huzura erdim. Yemin ediyorum yıllarca boşuna Sony'nin kölesi olmuşuz. Ne fan sesleri bitti ne ısınmaları bitti, ne ışıkları bitti.
 
Merhaba, ben geçen gün ikinci el PS4 aldım. PS4 fat kasalardan beyaz modeli. Cuh kodu da 1116. cihaz oyunlarda sıfır sıkıntı çalışıyor. FPS düşmesi falan olmuyor. Fakat aşırı fan sesi geliyor çalışırken. Cihazın içini açtım termal macununu da yeniledim. Buna rağmen ses düzelmedi. Ve makine çok az ısınıyor. Fanlar hep sonda çalışıyor sanırım. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa bunu satıp Slim alsam ses sorunu düzelir mi? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bu arada cihazı 1350 TL'ye V2 kol ile birlikte aldım.

Kanka bende PS4 fat kasa alacağım 3500TL'ye V2 kol fakat ısınma problemi ve fan sesi sorunu çok sıkıntı çıkarmasın diye termal macun süreceğim ve içini temizleyeceğim ama nasıl yaparım bilmiyorum siz yenilemişsiniz macunu bana da gösterir misiniz fotoğrafla ya da YT videosuyla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı