A ArdaPrV Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Merhaba öncelikle. PlayStation'a bağlı 2 tane kol vardı ikisini de PC'ye bağladım. Şimdi ise tekrar PS4 de bağlamaya çalışıyorum olmuyor, her yolu denedim kablo ile reset ile olmadı. Çözüm yolunu bilen var mı?
Merhaba öncelikle. PlayStation'a bağlı 2 tane kol vardı ikisini de PC'ye bağladım. Şimdi ise tekrar PS4 de bağlamaya çalışıyorum olmuyor, her yolu denedim kablo ile reset ile olmadı. Çözüm yolunu bilen var mı?
Çözüm A A ArdaPrV 10 Şubat 2025 Kamilislam dedi: Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam arkadaşımdan orijinal DualShock kablosu aldım onun IE bağlantı sağladım.
Kamilislam dedi: Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam arkadaşımdan orijinal DualShock kablosu aldım onun IE bağlantı sağladım.
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 8 Ocak 2023 #2 Bilgisayar da eş zamanlı açık oluyorsa bağlantısını koparın. Daha sonra kablo ile kullanılabilir durumda oluyorsa orta tuşa basıp oturumu seçmeniz gerekiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Bilgisayar da eş zamanlı açık oluyorsa bağlantısını koparın. Daha sonra kablo ile kullanılabilir durumda oluyorsa orta tuşa basıp oturumu seçmeniz gerekiyor diye biliyorum.
Kamilislam Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 ArdaPrV dedi: Merhaba öncelikle. PlayStation'a bağlı 2 tane kol vardı ikisini de PC'ye bağladım. Şimdi ise tekrar PS4 de bağlamaya çalışıyorum olmuyor, her yolu denedim kablo ile reset ile olmadı. Çözüm yolunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Artı 0 Eksi
ArdaPrV dedi: Merhaba öncelikle. PlayStation'a bağlı 2 tane kol vardı ikisini de PC'ye bağladım. Şimdi ise tekrar PS4 de bağlamaya çalışıyorum olmuyor, her yolu denedim kablo ile reset ile olmadı. Çözüm yolunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi?
KS KS A ArdaPrV Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #4 Kamilislam dedi: Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam arkadaşımdan orijinal DualShock kablosu aldım onun IE bağlantı sağladım. Artı 1 Eksi Çözüm
Kamilislam dedi: Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam arkadaşımdan orijinal DualShock kablosu aldım onun IE bağlantı sağladım.