S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #11 Yerayay dedi: Mesela konsolu yatayken dikey yapmak gibi. Ayn PS4 de içine itin CD'yi alır. Elinizden geldiğince hareket ettirmemeye çalışın. Döner oyun oynarken. Genişletmek için tıkla... PS4'ün CD yeri acılmıyor elimde CD yok ondan herhalde CD getirince otomatik acılıyor mu orası şu anda kapalı cihaz PS4 Pro
Yerayay dedi: Mesela konsolu yatayken dikey yapmak gibi. Ayn PS4 de içine itin CD'yi alır. Elinizden geldiğince hareket ettirmemeye çalışın. Döner oyun oynarken. Genişletmek için tıkla... PS4'ün CD yeri acılmıyor elimde CD yok ondan herhalde CD getirince otomatik acılıyor mu orası şu anda kapalı cihaz PS4 Pro
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.601 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #12 Swixy dedi: PS4'ün CD yeri acılmıyor elimde CD yok ondan herhalde CD getirince otomatik acılıyor mu orası şu anda kapalı cihaz PS4 Pro. Genişletmek için tıkla... Ayn kendi kendine alıyor içine doğru ittiriceksiniz.
Swixy dedi: PS4'ün CD yeri acılmıyor elimde CD yok ondan herhalde CD getirince otomatik acılıyor mu orası şu anda kapalı cihaz PS4 Pro. Genişletmek için tıkla... Ayn kendi kendine alıyor içine doğru ittiriceksiniz.
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #13 Yerayay dedi: Ayn kendi kendine alıyor içine doğru ittiriceksiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi PlayStation Plus aldım araba oyunu önerin var mı 2 kişilik
Yerayay dedi: Ayn kendi kendine alıyor içine doğru ittiriceksiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi PlayStation Plus aldım araba oyunu önerin var mı 2 kişilik
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.601 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #14 Swixy dedi: Şimdi PlayStation Plus aldım araba oyunu önerin var mı 2 kişilik Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Swixy dedi: Şimdi PlayStation Plus aldım araba oyunu önerin var mı 2 kişilik Genişletmek için tıkla... Maalesef.