Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç oynayamıyorum gamepadle.PSN'den bedava fps oyun indirdim ama onlineda 0 adam öldürüp 7 kez öldüm nasıl alışcam ya. PC'de aldığım tadıda alamıyorum.İnşallah geçici bir histir.O kadar yalvardım PS4 almak için.
Ben de ilk aldığımda sizin gibiydim. Ama sonra alıştım ve battlefield da her maçı birincilikle bitiriyorum. Biraz sabır gerekiyor. Ben 1 ay sonra klavye mouse gibi oynayabildim. Biraz sabırlı ol, gamepad bir ay sonra klavye fareni aratmaz.
Her yıl çıkan Destiny ve CoD oyunlarını sürekli mikrofonda bağıran çocuklarla birlikte oynar durursun. Konsol FPS'sinden çok başka bir şey bekleme. Yetenek, taktik, strateji gibi kavramları unut.
@Silinen üye
Evet witcher 3 görüntü kalitesi aynı duruyor ama gtx 970 yüksek kalitede 60 fps oynatıyor. Ona bakarsan intel pentium ve r7 260x videoları falan da var nette, onlar da konsollarla aynı kalitede ve 30 fps oynatıyor gayet güzel. Demek ki ps4; intel pentium ve r7 260x düzeyinde.
Arkadaşlar bu tartışma gereğinden fazla uzadı ve konu sapmaya başladı. Herkes bir seçim yapmış. Zaten konsol alanların fazla fps takıntısı yok. O yüzden sizin dediğiniz yanlış. Konsol alanlar grafige bakar, fps ye değil.
PS4 almaktan hata duymuyorum.Tavsiyede ederim.Daha önce hiç fps oynamadım gamepadle ama 1 haftada alıştım.PC'ye bile kol bağlayarak oynayasım geliyor.Tek sorun driver olmaması.