PlayStation 5 alınır mı?

Sizden önce de çok fazla tartıştım bunu. Biraz daha tartışacak gücüm kalmadı. Zaten sizde hiç anlamaya niyetli değilsiniz. Forumda ilk göz ardı edeceğim kişi siz oluyorsunuz. Son olarak şunu da söyleyeyim bu yaz bitmeden PS5'de alıyorum. Xbox aldığım için değil dedem sağolsun 😎
Vallahi ben de yoruldum artık. Haklısınız. Ergenlik çağındaki çocuklara laf anlatmaya çalışıyorum. Ne mantık nedir biliyorlar, ne de bildiklerinin yanlışlığını sorgulamayı. Mantık kavramı zor bir şey değil. Sizin için değil bu laf. Belki de gençlik çağında değilsinizdir. Göz ardı edilmem kalbimi kırdı. Bu gece uyuyamam büyük ihtimal! O yüzden iyi forumlar diliyorum. Dedenize buradan sevgiler. PS5'iniz şimdiden hayırlı olsun :)
 
Katılıyorum. XB yanına PC almanın bir mantığı yok.
İşte bunu artık anlatmaya çalışmaktan bıktım. Anlamamaya çalışmaktan bıkmadılar maalesef :) Sanıyorlar ki XB düşmanıyız. XB muhteşem bir konsol. İyi bir PC sistemim olmasa, düşünmeden alacağım. Hatta bu devirde PC toplamayı değil XB almalarını çok öneriyorum kişilere. Ama gel gelelim ki bir anlatamadık anlatmak istediğimizi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı