PlayStation 5 alınır mı?

Tamamda Max 200 TL diyor aylık 120 TL nasıl verebilir veya 80 TL.

Kanka Max 200 TL bir oyuna diyor ayda 1 oyun alsa zaten ayda 200 TL ayda 120 tl gamepass ultimate'e vermesi daha mantıklı.

Online muhtemelen oynarım arkımda PS5 vardı.
Ps plus olmadan online oynayamiyorsunuz yukarıdada söyledim ps plus zorunlu online için yani oyniyamazsınız online.

Tamamda max 200 TL diyor aylık 120 TL nasıl verebilir veya 80 TL.
Hocam benim ps yi ne kadar savunduğumu ve savunacağımı biliyorsunuz. Arkadaş xbox almazsa benim ps plusda çektiğim oyunsuzluğun âlâ sını çeker.

Hocam işin para kazanma kısmını arkadaş düşünsün. Biz fikir verelim yeter.
Olur mu.. fikir verirken her şeyi düşüneceksin. Bütçe gibi düşün, 200 TL param var PS5 alacam diyen bir insana ne fikri verebilirsin ki? Alıp, çerçeveletsin mi aleti .

@ArdaReis00 söyledikleriniz için sizin için en mantıklısı Series X PS5 alırsanız pişman olma ihtimaliniz çok yüksek Spider-Man 2 oynamak istiyorum ama bir oyuna en fazla 200 TL verebilirim diyorsunuz Spider-Man 2 1500 TL.

Hocam benim ps yi ne kadar savunduğumu ve savunacağımı biliyorsunuz. Arkadaş xbox almazsa benim ps plusda çektiğim oyunsuzluğun âlâ sını çeker.
Hocam ben burda ps5 alsın demiyorum xbox'ta alabilir fakat spiderman serisini oynamak istiyorsa mecburen ps5 derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…