PlayStation 5 alınır mı?

Belki bütçemi arttırabilirim ve sizce PS5 alırsam 1 oyuna max ne kadar verebilirim.

Belki bütçemi arttırabilirim ve sizce PS5 alırsam 1 oyuna max ne kadar verebilirim.
O sizin bütçenize bağlı ama spiderman 2 gibi oyunlar indirimle en fazla 900 tl'e falan düşer haberiniz olsun.

Konuyu okudum. Arkadaşda olmayan şeyleri bir düşündüm:

1- Para
2- Hakkını verecek TV

Olanlar:

1- Hayal.

Eşitliğe baktığım zaman, hayal etmeye devam etmesi en mantıklı çözüm gibi.

Online oynayacağım diyorsanızda aylık 160 240 ya da 305 TL'yi verip PS Plus almanız lazım.

En mantıklısı 305 TL'lik diye biliyorum o yüzden yıllık 2740 TL oraya yazdım.
Miles Morales PS Plus'a dahil.
Spider-Man 2 1500 TL+Spider-Man 1 indirimle 200 olsa 1700 tl eder.
Sadece Spider-Man 2 Spider-Man 1 ve 1 yıllık PS Plus için 4400 TL vermeniz gerek.
TLOU2 oynayacağım God of War oynayacağım Call of Duty oynayacağım diyorsanız daha fazla ödemeniz gerek.
Bir de bunun FIFA'sı var FIFA için ya 240 TL'ye 1 yıllık EA Play alacaksınız (fiyat doğru olmayabilir tam hatırlamiyorum.)
Ya da 1400 TL'ye FIFA 24 alacaksınız.

Peki 3000 TL ile iyi yaşayabilir miyim PS5'te.

Bu 3000 TL kaç aylık bütçen ama? 8 ayda en fazla bu kadar verebilirim diyorsan çok zor sadece PS Plus 2740 TL ps plus almiyacağım diyorsanda online oynamak gibi en temel özelliklerden birini yapamiyacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…