PlayStation 5 alınır mı?

PS özel oyunlarına en iyi oyunlar bundan daha iyisi olamaz bunları oynamak için 20 bin TL de verilir bakışından çıkın artık neden ps5 alsın diyorum özel oyun var demekten başka birşey diyemiyorsun god of war oynamiyacağım diyor zaten arkadaş.

Hocam işte sorun sizde şunu bilin bir PS alacaksak illa FIFA zorunlu değil! Eğer daha FIFA önerecekseniz gidebilirsiniz.

Görüşürüz 3 oyunlu PS5'inizle mutluluklar.

Hocam oyunlarda hikaye diye birşey var biliyorsunuzdur umarım spiderman 2'de kraven venom ve bir sürü düşman olacak ve bende oyunu deli gibi bekliyorum dediğiniz yanlış grafikler aynı olabilir ama grafik herşey değildir.

Ben grafikler aynı nerede dedim demesemde aynı ama onu kastetmedim ben oynanış olarak oyun çok benziyor Miles Morales'in DLC'den farkı yok zaten.

3 oyun oyunların fiyatından haberiniz yok belli.

Ben grafikler aynı nerede dedim? Oynanış olarak oyun çok benziyor Miles Morales'in DLC'den farkı yok zaten.
Videolardan benziyor oyunu test edenler farklı şeyler söyledir oynanış çok farklı olmuş dediler grafikler daha iyi olmuş dediler. Hatta videoyun diye bir kanal var oda spiderman 2 test etmişti videosunu internette bulabilirsiniz.

3 oyun oyunların fiyatından haberiniz yok belli.

Yukarıda tüm oyunların fiyat bilgilerini size verdim siz Spider-Man oynayacagım ondan PS5 dediniz Spider-Man 1 Miles Morales ve Spider-Man 2 etti 3 oyun bu oyunlarla mutlu olabilirseniz olun sonra haklıymışsın dersin ama.

Gerçekten ne desem boş sen ps5 almaya karar vermişsin zaten ben ne anlatiyim sana 1000 şey söyledim spiderman 2 oynicam dedin okadar.

Ya iyi de güzel kardeşim konsollar zaten özel oyunları için alınır. Özel oyunları olmasa PS5'in Xbox'tan ne farkı kalır? Adam PS5'e özel oyun oynamak istiyor. Olay bu kadar basit. Bunun için de PS5 almalı. Parası var ya da yok bizlik bir durum değil. O oyunları oynamak istiyorsa zaten alacak.

Yukarıda tüm oyunların fiyat bilgilerini size verdim siz Spider-Man oynayacagım ondan PS5 dediniz Spider-Man 1 Miles Morales ve Spider-Man 2 etti 3 oyun bu oyunlarla mutlu olabilirseniz olun sonra haklıymışsın dersin ama.

Hocam siz sorunlusunuz galiba ben 7 oyun dedim.

Abi ben özel oyunlar için alınmaz demiyorum ki adam Spider-Man'den başka oynayacak özel oyunum yok diyor God of War oynamayacağım diyor neden PS5 alsın bu adam.

Hocam siz sorunlusunuz galiba ben 7 oyun dedim.
The crew 2'ye 1300 tl vericekmisin kanka 200 tl max veririm diyordun az önce.

Yahu tamam sen zaten alma? Biz sana al ya da alma demiyoruz ki? Alma sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…