PlayStation 5 alınır mı?

god of war oynamıcam mı? yorumları okuyun.

Yahu tamam sen zaten alma? Biz sana al ya da alma demiyoruz ki? Alma sen?

Arkadaşa anlatiyorum bana sorunlusun diyor yukarıda Max 200 TL bütçem var deyip The Crew 2 oynayacağım diyor 1300 TL'lik oyun arkadaş pişman olacak 200 TL bütçe ile PS5 alırsa.

God of War oynamam dedim ama belki oynarım.
Hocam uzun süreli kullanımda bu oyunları oynayacaksanız 2 konsolda iş yapar Spiderman PS özel bunu göz önünde bulundurun sadece. 3. parti oyunlar ağırlığınızda olursa Xbox tercih edin. Şöyle bir örnek vereyim PS, PS4 özel oyunu olan Uncharted 4'ü 4K, 1080p 60 FPS, grafik iyileştirmesi gibi özellikleriyle PS5'e daha yüksek fiyattan çıkarıyor. Fakat Xbox kendi özel oyunu olan Forza Horizon 4'ü remastered yapmak yerine bedava yeni nesil güncellemesi sunuyor. Böyle konularda Xbox daha iyidir "3. parti için Xbox tercih edin" dememizin sebebi de bunu sadece özel oyunlarında değil 3. parti oyunlarda da uygulamasıdır. Xbox PS'ye göre daha fazla oyuncu dostudur, bilginiz olsun.

@ArdaReis00 hocam bu arada the crew 2 almak yerine the crew motorfest alabilirsin videosunu aşağıda bırakıyorum gerçekten güzel gözüküyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya güzel kardeşim bu adam Spider-Man 2 oynamak istiyorsa ne alacak peki? Xbox mu alsın? Mantıklı konuşmuyorsunuz ki? Bakın tek tümce yazıyorum. Arkadaş Spider-Man 2 oynamak istiyorsa çıktığı zaman, PS5 almak zorunda.

PC olmadan konsol almak dünyanın en saçma olayı.

Çıktığı zaman 200 TL bütçe ile mi oynayacak güzel arkadaşım PS5'i alacak evine gidecek oyunu 1500 TL görecek 200 TL'lik bütçesiyle o oyunu nasıl alacak? Spider-Man 2 alacağım PS Plus almayacağım diyor ama Online oynayacağım diyor PS Plus almadan Online oynayamaz bütçesi PS almaya uygun değil diyorum anlamiyorsunuz Online oynamak için en temel özelliği bile yapamiyacak ne yapsın Spider-Man 2'yi.

Arkadaşa anlatiyorum bana sorunlusun diyor yukarıda Max 200 TL bütçem var deyip The Crew 2 oynayacağım diyor 1300 TL'lik oyun arkadaş pişman olacak 200 TL bütçe ile PS5 alırsa.

Xbox bedava mı? 200 lira ile 1 ay hadi bilemedin 2 ay Game Pass alabiliyorsun. Sizin mantığınıza göre sonra ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…