PlayStation 5 alınır mı?

O sürede zaten oynayamaz da, 1 ayda maksimum baştan sona 2 hikâyeli oynarsın işin gücün varsa. Adam da diyor ki 1 tane oynayayım, istediğimi oynayayım. 450 tane oyun arasında istediğim oyun yok diyor.

Max 200? Lütten artık yorumlara dikkat edin.

3000 yetmezse 4000.

4000 TL'de yetmiyor ki PS Plus 2740 TL verdin Spider-Man 2 alacak bütçen bile kalmiyor.

PS Plus almayacağım diyorsanda Online oynimayacağım de bana ya da dediysen onu çıkar en son oynayacağım demiştin çünkü.

4000 TL'de yetmiyor ki PS Plus 2740 TL verdin Spider-Man 2 alacak bütçen bile kalmiyor.

PS Plus almayacağım diyorsanda Online oynimayacağım de bana ya da dediysen onu çıkar en son oynayacağım demiştin çünkü.
7500.

Anladım bütçem 4K ve Plus almayacağım vazgeçtim bu kadar para online denmez.

Bu kadar bütçen varsa sabahtan beri söyle ona göre konuşalım 7500'e adam gibi oynarsın oyununu ben bütçene göre konuşuyorum bana sıkıntılı diyorsun zaten konuyu açman saçmalık sen zaten kafaya koymuşsun PS5 alacağım diye.

sen Spider-Man 2 Spider-Man 1 ve Miles Morales gibi 3 birbirine benzer oyun için PS5 almak yerine git bütçene göre daha mantıklı olan Series X al diyorum nerede benim yanlışım?

Yanlış tam olarak burada. Adam 3 tane oyunu oynamak istiyor, birbirine benzer ya da değil, fark etmez. Xbox alırsa oynayamaz, PS5 alırsa oynayabilir, bak oynar ya da parası yeter yetmez, orası beni ilgilendirmiyor. Ama PS5 alırsa oynayabilir mi? Evet. Şimdi bu 3 oyun sadece PS'de ise Xbox önermek mantıklı mı? Doğru mu? Yanlış değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…