PlayStation 5 alınır mı?

Yakında Gamepassede zam geleceğini düşünüyorum ama PS Plus kadar olmaz galiba.

30 tl olan versiyonları 80, 45 tl olan versiyonu 120 tl yapmışlardı.
Bu zam geçen sene geldi diye biliyordum. Baktım internete bu yıl Temmuz'da gelmiş :|

Belki COD oyunları Gamepasse ekleyince arttırabilirler ama ne zaman eklerler belli değil.

Konsolu 3 hafta açmadım ve kaldırdım. Tekrardan açtığımda 3 hafta önce kaldığım yerden anında devam edebildim, o derece.
Hocam konsolu 2 sn kapasan en baştan başlıyorsun ps de. O iyiymiş baya. Özellikle anlık kapaman gereken yerlerde bu özelliği çok aradım.

Bu zam geçen sene geldi diye biliyordum. Baktım internete bu yıl Temmuz'da gelmiş :|

Belki COD oyunları Gamepasse ekleyince arttırabilirler ama ne zaman eklerler belli değil.
Cod oyunlarının hepsi gamepasse eklenecek diye bir söylenti vardı, olursa ne güzel.

Merak ettiğim bir konu var PS5'ya da Xbox fark etmez oyun almam zor Max 200 TL verebilirim muhtemelen o sıkıntı.
Bence bu durumda yapabiliceğiniz en güzel şey yazılımı kırık ps4 almak olur 9.00 versiyonlar kırılıyor bende de eskiden vardı işsiz olduğum zaman tonla oyun oynamıştım

Bence bu durumda yapabiliceğiniz en güzel şey yazılımı kırık ps4 almak olur 9.00 versiyonlar kırılıyor bende de eskiden vardı işsiz olduğum zaman tonla oyun oynamıştım
Hocam korsana teşvik yok

Bunu yaparsa bütün online hizmetlerden mahrum kalacak, biliyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…