PlayStation 5 alınır mı?

PS4 fat kasam var gayet memnunum 2023 yılında bile. O zaman 2 üst kasası nasıl en kötü seçenek oluyor? Kötüleyeyim derken saçmalıyorsunuz hocam.
10 Bin Tl vericek ve yeni çıkan hiçbir oyunu oynayamayacak eskiden çıkmış oyunların çoğunu 30fps veya sorunlu olarak oynayacak sen mutlu olabilirsin ama 10 bin verip yeni oyunlara ekmek banıp oynayamayacaksak adam akıllı niye konsol alıyoruz. Adam 7 bin daha verir hem
6-7 sene daha oyun çıkması garanti hemde tüm oyunları 60 fps rahatça oynatan bir konsol alır.

20 bin TL'ye alıncak sistem nasıl iyi olmayacak hocam? 4060 içeren bir sistem alırsın rahatlıkla indirim dönemlerinde.

Hocam uzun ömürlü değil. 2020 de toplanan bir sistemin 2-3 yıl sonra ne olacağı belli değil. Konsol optimizasyon açısından daha mantıklı.

10 bin TL verecek ve yeni çıkan hiçbir oyunu oynayamayacak eskiden çıkmış oyunların çoğunu 30FPS veya sorunlu olarak oynayacak sen mutlu olabilirsin ama 10 bin verip yeni oyunlara ekmek banıp oynayamayacaksak adamakıllı niye konsol alıyoruz. Adam 7 bin daha verir hem.
6-7 sene daha oyun çıkması garanti hem de tüm oyunları 60 FPS rahatça oynatan bir konsol alır.

PS4 Pro öneren yok zaten arkadaş PS5 alınır mı diye konu açmış neden bahsediyorsunuz hocam? @ArdaReis00 hocam içinize gerçekten siniyorsa alabilirsiniz. Oyun fiyatları zaten klasik bu zamanda yani 100 TL altına oyun bulursanız kârdır. Fakat 6-7 sene idare eder sizi en iyi şekilde, ona şüpheniz olmasın.

Hocam uzun ömürlü değil. 2020 de toplanan bir sistemin 2-3 yıl sonra ne olacağı belli değil. Konsol optimizasyon açısından daha mantıklı.

Ayrıca her sene yeni çıkan sistemler var ve acayip hızlı gidiyor bu konuda PC yerine konsol tarafına kayılması çok daha az masraflı diye düşünüyorum. Oyun fiyatları dışında tabii ki de.

PS4 Pro öneren yok zaten arkadaş PS5 alınır mı diye konu açmış neden bahsediyorsunuz hocam? @ArdaReis00 hocam içinize gerçekten siniyorsa alabilirsiniz. Oyun fiyatları zaten klasik bu zamanda yani 100 TL altına oyun bulursanız kârdır. Fakat 6-7 sene idare eder sizi en iyi şekilde, ona şüpheniz olmasın.

Ayrıca her sene yeni çıkan sistemler var ve acayip hızlı gidiyor bu konuda PC yerine konsol tarafına kayılması çok daha az masraflı diye düşünüyorum. Oyun fiyatları dışında tabii ki de.
PS plus sistemi oyunları indirimli veriyor. O yüzden şuan çoğu oyun Ps plus aboneliğin varsa ve üyelikte yoksa çok daha ucuza gelmiş oluyor bilgisayardan. Ayrıca yanında verilen onlarca oyun da cabası.

Anladım teşekkürler eğer hala PlayStation zevkim olursa PlayStation alacağım (CD olmayan versiyonu)

PS Plus sistemi oyunları indirimli veriyor. O yüzden şu an çoğu oyun PS Plus aboneliğin varsa ve üyelikte yoksa çok daha ucuza gelmiş oluyor bilgisayardan. Ayrıca yanında verilen onlarca oyun da cabası.

Çok doğru hocam. PS Plus extra alsanız bile PS Plus indirimlerinde birçok oyuna sahip olabilirsiniz. Ben GTA 5'i PS Plus sayesinde 80 TL'ye getirmiştim Online ile birlikte. Ek olarak premium versiyondu.

PS Plus sistemi oyunları indirimli veriyor. O yüzden şu an çoğu oyun PS Plus aboneliğin varsa ve üyelikte yoksa çok daha ucuza gelmiş oluyor bilgisayardan. Ayrıca yanında verilen onlarca oyun da cabası.

Hocam peki o PS Plus aboneliğinde
Marvel's Spider-Man Remastered.
Marvel's Spider-Man
Marvel's Spider-Man 2
GTA 5
Minecraft.
The Crew 2 bu oyunlar var mıdır?

Neden PS
Xbox'da alabilirsin hem Game Pass olduğu için oyunlar çok ucuza geliyor.
PS de oyunlarda pahalı Xbox Series S'ya da Series X alabilirsin.

Neden PS.
Xbox'da alabilirsin hem Game Pass olduğu için oyunlar çok ucuza geliyor.
PS de oyunlarda pahalı Xbox Series S'ya da Series X alabilirsin.

PS ve Xbox ayrı zevklerdir, galiba Xbox severlerin anlayamadığı olay bu. Ayrıca Game Pass oyunlarının hepsi zaten PC de varken niye Xbox'a para harcasın insanlar? Game Pass'e de zam yakındır bu arada hocam haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı