PlayStation 5 alınır mı?

Konsolun en temel özelliğidir arkadaşla FIFA atmak onu da yapamiyacaksak neden konsol aliyoruz?

Next gen Update halini almazsa 200 TL'e alınr GTA 5'i Next gen Update alırsa 400 500 lira.

Next gen Update olmayan versiyonuda 30 FPS.

Hocam FIFA sevmiyorum diyorum anlamıyor musunuz? FIFA oynayacaksam bağlayım kolu tablete oynarım.

Yani hocam konsol alınca FIFA zorunlu mu? Dediğim gibi belki futbol sevmiyor veya özel oyunlar için PS5 alıyor.

Ne özel oyunmuş bu anlayamiyorum arkadaş Spider-Man Miles Morales 1 ve 2 zaten 3'üde birbirlerine çok benzer oyunlar 3 aynı oyunu oynamak için FIFA'dan Online oynamaktan daha ucuz abonelikten bir sürü şeyden vazgeçiyor God of War TLOU2 gibi oyunları zaten oynayamiyacak ne PS5'i sizde olduğu için övmeyin objektif bakın lütfen.

Hocam FIFA sevmiyorum diyorum anlamıyor musunuz? FIFA oynayacaksam bağlayım kolu tablete oynarım.
Tablette ne zamandan beri fifa var fifa mobile'i diyorsanız çok gülerim.

Ne özel oyunmuş bu anlayamiyorum arkadaş Spider-Man Miles Morales 1 ve 2 zaten 3'üde birbirlerine çok benzer oyunlar 3 aynı oyunu oynamak için FIFA'dan Online oynamaktan daha ucuz abonelikten bir sürü şeyden vazgeçiyor God of War TLOU2 gibi oyunları zaten oynayamiyacak ne PS5'i sizde olduğu için övmeyin objektif bakın lütfen.
Belki arkadaş spiderman fanı? spidermani çok seviyor nerden biliyorsunuz ve daha spiderman 2 çıkmadı grafikler aynı olabilir ama daha oyun bile çıkmadı görmedik yani doğru dürüst.

Daha bir şey yazmaya gerek yok zaten arkadaş kararını vermiş PS5 alacak ne desek boş.

Belki arkadaş Spider-Man fanı? Spider-Man'i çok seviyor nereden biliyorsunuz ve daha Spider-Man 2 çıkmadı grafikler aynı olabilir ama daha oyun bile çıkmadık görmedik yani doğru dürüst.

Oyunu nasıl doğru dürüst görmedik birçok şeyi belli oldu oyunun Spider-Man en sevdiğim karakter olsun delisi olayım gene 3 birbirini tekrar eden oyun için PS5 almam arkadaşım 3 oyun ya 3 oyun bitirdikten sonra ne oynayacaksın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı