PlayStation 5 alınmalı mı?

kuzeyalp

Centipat
Daha fazla  
PlayStation 5 almayı düşünüyorum fakat Xbox oyunlarından da eksik kalmak istemiyorum. Yeterli bir bilgisayarım var. Xbox oyunlarını Game Pass vasıtasıyla oynayıp tatmin olabilir miyim? PlayStation 5 ile Xbox Series X arasında donanım olarak çok büyük fark var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Series X kas gücü olarak daha güçlü ama bu farkı oyunlarda hissedemiyorsunuz. Yani siz hangi ürünün oyunlarına ilgi duyuyorsanız ona yönelmeniz daha doğru.

Hocam Series X daha güçlü bir konsol ama sırf özel oyunları için bile PS'e yönelirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Series X kas gücü olarak daha güçlü ama bu farkı oyunlarda hissedemiyorsunuz. Yani siz hangi ürünün oyunlarına ilgi duyuyorsanız ona yönelmeniz daha doğru.

Mesela GTA 6 çıktığında FPS olarak fark olur mu? Biliyorsunuz yakın zamanda GTA 6 çıkıyor.

Hocam Series X daha güçlü bir konsol ama sırf özel oyunları için bile PS e yönelirim.

Güçlü derken kastınız nedir anlayamadım.

Mesela GTA 6 çıktığında FPS olarak fark olur mu? Biliyorsunuz yakın zamanda GTA 6 çıkıyor.

unuttum ama nasıl diyim örnek atıyorum kas gücü series x 15 ken ps 5 10 kas gücünde oynatıyo daha minimelize grafik farkı var ama yukardaki arkadaşında dediği gibi oyun oynarken hissetmessiniz bile + olarak series x konsolda henüz öyle büyük kronik bir sorun yok örneğin ps 5 te macun akması en büyük sorunlarından biri işlemci hatası vs kol olarakta xbox daha iyi playstation 5 kolu analogları hemen sapıtıyor tabi kullanışınıza bağlı

2 tflops fark için bu kadar Xbox'a yücelmeye gerek yok.

Hayır bir fark olacağını düşünmüyorum. Şuanki ps5 ile Series X muhtemelen aynı özelliklerde oynatacaktır.

Güç konusuna çok takılmayın daha güçlü bir grafik işlemciye sahip ama bu farkı hissetmiyorsun bence.

Bende series x kullanıyorum bu arada.

Aslında DualSense ile birlikte PS 5 kolları çok daha iyi diye duymuştum.

PS5 ve Xbox'da o kadar çok özel oyun yok bu jenerasyonda. GTA 6'nın 2026'ya ertelenmesi bile olası.

Yukarıda belirttiğim gibi PlayStation özel oyunları PC'ye geç çıktığı için PS 5 almak istiyorum ve Xbox'dan geri kalmamak içinde Xbox oyunlarini PC'den oynama gibi bir düşüncem var sizce yapmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…