PlayStation 5 alınmalı mı?

kuzeyalp

Centipat
Daha fazla  
PlayStation 5 almayı düşünüyorum fakat Xbox oyunlarından da eksik kalmak istemiyorum. Yeterli bir bilgisayarım var. Xbox oyunlarını Game Pass vasıtasıyla oynayıp tatmin olabilir miyim? PlayStation 5 ile Xbox Series X arasında donanım olarak çok büyük fark var mı? Cevaplarsanız sevinirim. :)

PlayStation 5 almayı düşünüyorum fakat Xbox oyunlarından da eksik kalmak istemiyorum. Yeterli bir bilgisayarım var. Xbox oyunlarını Game Pass vasıtasıyla oynayıp tatmin olabilir miyim? PlayStation 5 ile Xbox Series X arasında donanım olarak çok büyük fark var mı? Cevaplarsanız sevinirim. :)
Series X kas gücü olarak daha güçlü ama bu farkı oyunlarda hissedemiyorsunuz. Yani siz hangi ürünün oyunlarına ilgi duyuyorsanız ona yönelmeniz daha doğru.

Hocam Series X daha güçlü bir konsol ama sırf özel oyunları için bile PS'e yönelirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Series X kas gücü olarak daha güçlü ama bu farkı oyunlarda hissedemiyorsunuz. Yani siz hangi ürünün oyunlarına ilgi duyuyorsanız ona yönelmeniz daha doğru.

Mesela GTA 6 çıktığında FPS olarak fark olur mu? Biliyorsunuz yakın zamanda GTA 6 çıkıyor.

Hocam Series X daha güçlü bir konsol ama sırf özel oyunları için bile PS e yönelirim.

Güçlü derken kastınız nedir anlayamadım.

Mesela GTA 6 çıktığında FPS olarak fark olur mu? Biliyorsunuz yakın zamanda GTA 6 çıkıyor.

unuttum ama nasıl diyim örnek atıyorum kas gücü series x 15 ken ps 5 10 kas gücünde oynatıyo daha minimelize grafik farkı var ama yukardaki arkadaşında dediği gibi oyun oynarken hissetmessiniz bile + olarak series x konsolda henüz öyle büyük kronik bir sorun yok örneğin ps 5 te macun akması en büyük sorunlarından biri işlemci hatası vs kol olarakta xbox daha iyi playstation 5 kolu analogları hemen sapıtıyor tabi kullanışınıza bağlı

Hayır bir fark olacağını düşünmüyorum. Şuanki ps5 ile Series X muhtemelen aynı özelliklerde oynatacaktır.

Güç konusuna çok takılmayın daha güçlü bir grafik işlemciye sahip ama bu farkı hissetmiyorsun bence.

Bende series x kullanıyorum bu arada.
Ekran Resmi 2024-06-22 12.20.07.png

Unuttum ama nasıl diyeyim örnek atıyorum kas gücü Series X 15ken PS 5 10 kas gücünde oynatıyor daha minimelize grafik farkı var ama yukarıdaki arkadaşında dediği gibi oyun oynarken hissetmessiniz bile artı olarak Series X konsolda henüz öyle büyük kronik bir sorun yok örneğin PS 5'te macun akması en büyük sorunlarından biri işlemci hatası vs kol olarak da Xbox daha iyi PlayStation 5 kolu analogları hemen sapıtıyor tabii kullanışınıza bağlı.

Aslında DualSense ile birlikte PS 5 kolları çok daha iyi diye duymuştum.

PS5 ve Xbox'da o kadar çok özel oyun yok bu jenerasyonda. GTA 6'nın 2026'ya ertelenmesi bile olası.

Yukarıda belirttiğim gibi PlayStation özel oyunları PC'ye geç çıktığı için PS 5 almak istiyorum ve Xbox'dan geri kalmamak içinde Xbox oyunlarini PC'den oynama gibi bir düşüncem var sizce yapmalı mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı