A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #1 Merhaba arkadaşlar ilk defa PlayStation alacağım icin PS5 almak istedim ve sifir olsun istiyorum. Sizce nasıl? Hafizasi ne kadar? Yardimci olur musunuz? Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2025
Merhaba arkadaşlar ilk defa PlayStation alacağım icin PS5 almak istedim ve sifir olsun istiyorum. Sizce nasıl? Hafizasi ne kadar? Yardimci olur musunuz? Amazon.com.tr
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #2 Slim daha mantıklı. Fakat merak ettim bu sony garantili mi? Dijital sizin için sorun olmayacaksa alınır.
Slim daha mantıklı. Fakat merak ettim bu sony garantili mi? Dijital sizin için sorun olmayacaksa alınır.
A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #3 Lskow dedi: Slim daha mantıklı. Fakat merak ettim bu sony garantili mi? Dijital sizin için sorun olmayacaksa alınır. Genişletmek için tıkla... Ps storeden alirim hocam oyunlari buyuk ihtimal Lskow dedi: Slim daha mantıklı. Fakat merak ettim bu Sony garantili mi? Dijital sizin için sorun olmayacaksa alınır. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr hocam bununla arasindaki fark nedir?
Lskow dedi: Slim daha mantıklı. Fakat merak ettim bu sony garantili mi? Dijital sizin için sorun olmayacaksa alınır. Genişletmek için tıkla... Ps storeden alirim hocam oyunlari buyuk ihtimal Lskow dedi: Slim daha mantıklı. Fakat merak ettim bu Sony garantili mi? Dijital sizin için sorun olmayacaksa alınır. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr hocam bununla arasindaki fark nedir?
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #4 ArdaG0 dedi: Ps storeden alirim hocam oyunlari buyuk ihtimal Amazon.com.tr hocam bununla arasindaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Slim olması.
ArdaG0 dedi: Ps storeden alirim hocam oyunlari buyuk ihtimal Amazon.com.tr hocam bununla arasindaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Slim olması.
A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #5 Lskow dedi: Slim olması. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce hangisi ilk attigimmi 2 inci olanmi