PlayStation 5 hâlâ alınır mı?

PS5'te alınsa, PS15 Ultra t-rex'te alınsa, o konsola her zaman para akıtılmaya devam edecek, bunun yanında hiçbir oyunu modlayamayacak, yamalayamayacak, aynı zamanda konsolda 70 dolar olan oyunlar, çoğu zaman gerçekleşen indirimlerle yüzde 50'den fazla düşebiliyor, konsola eski oyunlar geldin diyorsun da, zaten, TLOU part 1, GoW, GoW Ragnarok, Marvel's Spider-Man gibi oyunlar PS oyunlarını şahlandıran oyunlardı, bunlarında hepsi PC'ye geldi, PS oyunlarını şahlandıran oyunların neredeyse tümü en geç 1 sene içinde PC portuna gelecek ( GTA 6 çıkabilirse o hariç tabii).

İndirimlerden kastınız, Xbox s ı X ise haklısınız, fakat PlayStation Store'a asla güzel bir indirim gelmedi, PC'de az çok bilgisi olan adamda zaten driver sorunu cart curt yaşamaz.

Bilgisayarda 60 dolara aldığın PlayStation oyunları 200 liralık üyelikte bedava veriliyor. İndirim konusunda detay verdim zaten daha fazla yazmayacağım.

"Konsol alınır mı?" sorusu Technopat Sosyal'de anneye küfür edilmiş gibi tepkiye sebep oluyor. Bu forumda maalesef "konsol alınır mı" konusuna sağlıklı cevap almak çok zor. PlayStation sahibi olanlar hatta hem PC hem PlayStation sahibi olanlar konsollarından memnun ama sadece PC oyuncusu olanlar kesinlikle PS ya da Xbox önermiyor.

Bilgisayarda 60 dolara aldığın PlayStation oyunları 200 liralık üyelikte bedava veriliyor. İndirim konusunda detay verdim zaten daha fazla yazmayacağım.
Haklısınız hocam da genel anlamda mağazası pahalı olduğu için aslında pek de bir etkisi olmuyor. Ve Steam'da aile diye bir şey var. Mesela aileden biri alsa diğeri de erişiyor oyuna. Kardeşlik gibi sistem. Öyle de oynanabilir.

İndirimlerden kastınız, Xbox s ı X ise haklısınız, fakat PlayStation Store'a asla güzel bir indirim gelmedi, PC'de az çok bilgisi olan adamda zaten driver sorunu cart curt yaşamaz,

Mesele sadece driver sorunu değil oyunla ilgili birçok sorun var. Epic Games'in sorunlarını anlatmaya gerek yok. Steam'de bazı oyunlar sadece Steam Cloud'a kaydediliyor oyunu sadece internet ile oynayabiliyorsun çok sinir bozucu.

Aç oku bu konuyu.

Fan boyluğun manası yok dostum, ona bakarsan pc'de de xbox gamepass var, sen en basitinden bir oyuna 2500, 3000 tl ödemeye devam et, ben indirimlerden kopararak, yamaladığım fifa 25'imle, modladığım RDR2'mle keyifli bir zaman geçireceğim.

Mesele sadece driver sorunu değil oyunla ilgili birçok sorun var. Epic Games'in sorunlarını anlatmaya gerek yok. Steam'de bazı oyunlar sadece Steam Cloud'a kaydediliyor oyunu sadece internet ile oynayabiliyorsun çok sinir bozucu.
Hangi oyunmuş acaba? Steam cloud böyle çalışmaz. Bilgisayarındaki save dosyasını buluta yükler.

Sürekli aynı oyunları sunup sunup duruyorlar PC de tonlarca oyunu 50TL'ye legal olan yollarla oynayabiliyorum. PS5'e sahibim ve sadece ücretsiz birkaç oyun yükleyebildim. Görüntü kalitesine girmiyorum bile PC'nin yarısı bile değil. 15 bine alınan PS5'e en az 15 bin daha oyun masrafı ediliyor.

Haklısınız hocam da genel anlamda mağazası pahalı olduğu için aslında pek de bir etkisi olmuyor. Ve Steam'da aile diye bir şey var. Mesela aileden biri alsa diğeri de erişiyor oyuna. Kardeşlik gibi sistem. Öyle de oynanabilir.

Kardeşlik sistemi kesinlikle önerimdir. FIFA indirime girmişti geçen 1000 lira civarıydı sanırım. Kuzenlerim kardeşlik yaptıkları kişiyle yarı yarıya ödeyip aldılar. Offline olarak da çalışması ayrı güzel.

4 yıllık epic games kullanıcısıyım, Allah razı olsun ekonomisi kötü olan Türkiye'den bir vatandaş olarak bana gta 5 gibi tatlı bir oyunu bedavaya, sifu, Uncharted hırsızlar koleksiyonu, Fifa 23 ve 24 gibi oyunlarada aşırı indirim yaptı, şu ana kadarda hiç bir sorun yaşamadım, öte yandan steamda online bir oyun oynamadığın sürece her zaman internetsiz oyun oynayabilirsin, konsol aldın diye bunu ölümüne savunmana gerek yok, paran varsa alırsın, yoksa gereksiz para harcamış olursun, benim hangi tarafta olduğum belli gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı