kullanılır hocamMerhaba arkadaşlar. Benim bir PC bir de PS5 Pro var. Steam üzerinden EA FC 25 aldım, PS 5 kolum PS'ye bağlı. Onu bilgisayarıma bağlayabilir miyim ekstradan?
ds4'e gerek yok ps kolundan menü ve share tuşuna basılı tutarsa bluetooth'tan görünürKablolu olarak uyum sorunu yaşamadan kullanırsınız, kablosuz için de kolu DS4Windows uygulaması ile tanıtarak en yüksek uyumla kullanırsınız.
Eşlemekten bahsetmiyorum, Bluetooth'tan görünmez diyen mi oldu?ds4'e gerek yok ps kolundan menü ve share tuşuna basılı tutarsa bluetooth'tan görünür
Anakartın Bluetooth destekliyorsa evet, kullanabilirsin. Fakat desteklemiyorsa, İnternet sitelerinde Bluetooth adaptörleri satılıyor. Onlardan birini alıp bilgisayarına taktığında rahatlıkla çalışır.Merhaba arkadaşlar. Benim bir PC bir de PS5 Pro var. Steam üzerinden EA FC 25 aldım, PS 5 kolum PS'ye bağlı. Onu bilgisayarıma bağlayabilir miyim ekstradan?
uyumlu çalışması için ds4'e gerek yok bendede var ps5 kol rahat çalışıyoEşlemekten bahsetmiyorum, Bluetooth'tan görünmez diyen mi oldu?
Uyumlu çalışması için DS4'e gerek yok bende de var PS5 kol rahat çalışıyor.
yardımcı olabildiysek ne mutluTamam hocam sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.