PlayStation 5 kolu şarj olmuyor

Daha fazla  
PlayStation 5 kollarını şarj etmek hem de cihazı daha sağlama almak için bir stant almıştım. İlk basta sıkıntı yoktu ancak iki gündür şarj etmiyor. Kollar yerine oturuyor ama şarj olmuyor. Nedeni nedir sizce? Önerebileceğiniz bir şey var mı?

16954537352332319748175015139592.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şarj oluyor görünüyor ama dolmuyor.
Hocam kablo ile vs. şarj etmeyi denediniz mi kolu. Çünkü aklıma gelen 3 durum var:
1. Kollar standa oturmuyor ama yine de şarj oluyor gibi duruyor.
2. Kollar şarj almıyor.
3. Stant bozuk.

Hocam kablo ile vs. şarj etmeyi denediniz mi kolu. Çünkü aklıma gelen 3 durum var:
1. Kollar standa oturmuyor ama yine de şarj oluyor gibi duruyor.
2. Kollar şarj almıyor.
3. Stant bozuk.
Hocam standa oturması için kablo ile şarj ettiğimiz yerde vida gibi bişey var. Onu çıkaramadığım için kabloyu deneyemiyorum.

Hocam standa oturması için kablo ile şarj ettiğimiz yerde vida gibi bişey var. Onu çıkaramadığım için kabloyu deneyemiyorum.
Kabloyla deneme şansınız hiç mi yok hocam? Kabloyla şarj etmeyi deneyebilseydiniz bir çok soru cevaplanmış olacaktı.

Kabloyla deneme şansınız hiç mi yok hocam? Kabloyla şarj etmeyi deneyebilseydiniz bir çok soru cevaplanmış olacaktı.
Hocam eve geçince deneyeceğim inşallah.

@490836 hocam konsollar standda iken ps hangi durumda olmalı? Kolların ikisi de devre dışı şuanda ve sistem açık.

Son düzenleme:
@490836 hocam konsollar standda iken ps hangi durumda olmalı? Kolların ikisi de devre dışı şuanda ve sistem açık.
Konsol açık olmalı hocam. Yani en azından kabloyla şarj ederken öyle. Veya doğru ayarlar açıksa uyku modunda da şarj olduğu oluyor. Onun dışında konsol açıkken kol kesin şarj oluyor.

Konsol açık olmalı hocam. Yani en azından kabloyla şarj ederken öyle. Veya doğru ayarlar açıksa uyku modunda da şarj olduğu oluyor. Onun dışında konsol açıkken kol kesin şarj oluyor.
Hocam konsol açık ve şarj oluyor gözüküyor herhangi uyku moduna vs. de almadım normal ana ekrandayim. Hala bir gelişme yok konsollardan biri bir diş diğeri 0 diş.

Hocam konsol açık ve şarj oluyor gözüküyor herhangi uyku moduna vs. de almadım normal ana ekrandayim. Hala bir gelişme yok konsollardan biri bir diş diğeri 0 diş.
Dualsense uzun süre şarj olan bir cihaz. Eğer uzun sürenin sonunda hâla daha şarjınız dolmuyorsa o zaman bataryada problem olabilir. Öyle bir durumda tek şans garanti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı