PlayStation 5 oyunlara ne zaman optimizasyon gelecek?

2K ayarlanıyordur inşallah çünkü 4 5 ay optimizasyon bekleyemem hemen bitirmem lazım 2K60 olursa çok güzel olur çok teşekkürler.

Dostum yalan konuşmak istemiyorum PS5'in 2K desteği galiba bir yerde görmüştüm 1080p 120Hz 4K 120Hz gibiydi 2K seçeneği var mıydı bilmiyorum şimdi aklıma geldi bir araştır istersen ayrıca kullanacağın TV ya da monitör HDMI üzerinden 120Hz destekliyor mu onu da bir araştır.

Dostum yalan konuşmak istemiyorum PS5'in 2K desteği galiba bir yerde görmüştüm 1080p 120Hz 4K 120Hz gibiydi 2K seçeneği var mıydı bilmiyorum şimdi aklıma geldi bir araştır istersen ayrıca kullanacağın TV ya da monitör HDMI üzerinden 120Hz destekliyor mu onu da bir araştır.

PS 4 Pro kullanıyorum şu anda ana menüde 60 Hz destekliyor oyunlarda ise bilmiyorum TV ise şu
Sıkıntı yok 1080p de oynarım yeter ki 60 FPS olsun.

Neyse dostum gelince görürüm artık inşallah 60 FPS alabilirim bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim gelince inceleme yapacağım beklerim görüşmek üzere

Neyse dostum gelince görürüm artık inşallah 60 FPS alabilirim bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim gelince inceleme yapacağım beklerim görüşmek üzere.
Ne demek şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

Bildiğim kadarıyla PS5 için güncelleme alan oyunlar:

-Days Gone 4K 60 FPS ✓
-God of War 4K 60 FPS ✓
-Rainbow Six Siege 4K 60 FPS, monitör veya televizyonunuzda HDMI 2.1 var ise 4K 120 FPS ✓
-AC Valhalla 4K 60 FPS
-Control 4K 60 FPS ✓
-Ghost of Tsushima *Resolution modunda sabit 60 FPS
-PUBG, Killzone Shadow Fall, Battlefield 1 sabit 60 FPS

Yanında tik işareti bulunanlar bizzat deneyimlediğim oyunlardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı