PlayStation 5 oyunlara ne zaman optimizasyon gelecek?

Tabii ki de 2K 60FPS de alabilirsin TLOU2'nin optimizasyon bakımından çok sorunlu olacağını düşünmüyorum.

2K ayarlanıyordur inşallah çünkü 4 5 ay optimizasyon bekleyemem hemen bitirmem lazım 2K60 olursa çok güzel olur çok teşekkürler.

2K ayarlanıyordur inşallah çünkü 4 5 ay optimizasyon bekleyemem hemen bitirmem lazım 2K60 olursa çok güzel olur çok teşekkürler.

Dostum yalan konuşmak istemiyorum PS5'in 2K desteği galiba bir yerde görmüştüm 1080p 120Hz 4K 120Hz gibiydi 2K seçeneği var mıydı bilmiyorum şimdi aklıma geldi bir araştır istersen ayrıca kullanacağın TV ya da monitör HDMI üzerinden 120Hz destekliyor mu onu da bir araştır.

PS 4 Pro kullanıyorum şu anda ana menüde 60 Hz destekliyor oyunlarda ise bilmiyorum TV ise şu
Sıkıntı yok 1080p de oynarım yeter ki 60 FPS olsun.

PS 4 Pro kullanıyorum şu anda ana menüde 60 Hz destekliyor oyunlarda ise bilmiyorum TV ise şu
Sıkıntı yok 1080p de oynarım yeter ki 60 FPS olsun.

Sen direk 4K ya ayarla makine o kadar da hafife alınacak bir makine değil oyunların %80'ini 4K 60FPS de oynayabilirsin.

Neyse dostum gelince görürüm artık inşallah 60 FPS alabilirim bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim gelince inceleme yapacağım beklerim görüşmek üzere

Neyse dostum gelince görürüm artık inşallah 60 FPS alabilirim bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim gelince inceleme yapacağım beklerim görüşmek üzere.
Ne demek şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

Bildiğim kadarıyla PS5 için güncelleme alan oyunlar:

-Days Gone 4K 60 FPS ✓
-God of War 4K 60 FPS ✓
-Rainbow Six Siege 4K 60 FPS, monitör veya televizyonunuzda HDMI 2.1 var ise 4K 120 FPS ✓
-AC Valhalla 4K 60 FPS
-Control 4K 60 FPS ✓
-Ghost of Tsushima *Resolution modunda sabit 60 FPS
-PUBG, Killzone Shadow Fall, Battlefield 1 sabit 60 FPS

Yanında tik işareti bulunanlar bizzat deneyimlediğim oyunlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…