PlayStation 5 oyunlara ne zaman optimizasyon gelecek?

MehmetSLH

Hectopat
Makaleler
1
Bunun hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Sony açıklama yapmadı, güncel oyunlara 60 FPS desteği gelecek mi acaba ben de merak ediyorum sizin düşüncelerinizi de almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok artık emin misiniz? Benim arkadaşım 1060 ile oynuyor PS5'in ham gücü 2070 kadar.

Daha optimize edilmedi oyunlar o yüzden 1060 la oynaması normal optimize edilmesi çok uzun sürmese iyidir.
4-5 ay daha sürer diye düşünüyorum.

O kadar uzun mu ya bende alıp oynayacağım diye seviniyordum TLOU 2 hayalim suya düştü 30 FPS aksiyon oyunları beni çok boğuyor.

Yok artık emin misiniz? Benim arkadaşım 1060 ile oynuyor PS5'in ham gücü 2070 kadar.

Dostum PS5 Xbox bunların çalışma prensipleri ayrı evet dediğin doğru PS5 RTX2070 Super Xbox Series X 2080SUPEr gücünde fakat bilgisayardaki gibi oyunu Ultra grafiklerde açmazlar 4K da da açmazlar oyundan oyuna göre değişir sen 2070 Super'de RDR2 de 4K da 60 FPS alabilir misin? Hayır bu imkansız bu durumda çözünürlük düşecek grafikler düşecek mesut çevik'in bununla ilgili bir videosu var izlemeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı