PlayStation 5 Pro alınır mı?

8-9 bin TL ile nesil farkı oluyor, örnek verecek olursam telefonlarda 8-9 bin TL fark ile sadece bir üst modele geçiyorsun iPhone 13'ten 14'e gibi. Ve ayrıca bir PS4'e sahibim oyunların 30 FPS olması çok can sıkıcı.

Bence 4K takıntınız yoksa PS5 düz hali de alınabilir (Slim model hakkında fikrim yok). Bende 4K ve RTX takıntısı yok, 60 FPS olsun yeterli ve evet haklısınız nesil farkı var. O açıdan düşünmedim ama yine de fazla fiyat geliyor bana. Gerçi bana hala 200 300 bile fazla geliyor ama-

Hayat pahalı yapacak pek bişi yok gibi, Okuldaki kantin fiyatlarını görünce kantinden alışveriş yapmayı bıraktım, o kadar yani

Hayat pahalı yapacak pek bir şey yok gibi, Okuldaki kantin fiyatlarını görünce kantinden alışveriş yapmayı bıraktım, o kadar yani

Kantin fiyatlarından ötürü 8 saat okulda bir şey yemiyorum :)

Bir tost olmuş 80 lira hocam ):

Kitap okumak istiyorum kitap alamıyorum, oyun oynamak istiyorum oyun alamıyorum, bilgisayar istiyorum bilgisayar alamıyorum, bugün öğretmenimizin önerdiği kaynaklar için 400 TL verdim. Yeter artık...

Monitörde mi oynayacaksın, yoksa televizyonda mı?

Eğer monitörde oynayacaksan gözüne bulanık görüntü geliyorsa ve rahatsız oluyorsan alınır.

Fakat TV de oynuyorsanız o detayları zaten fark edemezsiniz o yüzden alınmaz.

GTA 6 oyunu için düz PS5 ve Slim ile aynı performansı gösterecek çünkü Pro modelinde düz PS5/Slim işlemcisi kullanıldı, o konsolun tek özelliği görüntü netliği ve uyumlu oyunlarda çözünürlük modunda 60 FPS vermesi çok bir espirisi yok.

Biliyorsunuz yeni tanıtıldı. Sizce alınmalı mı?

Şimdi bir hesaplama yapalım PS5 Pro PS5'ten %45 daha güçlü 10.28 tflpos olan PS5 PS5 Pro ile 14.90 tflpos olacak yani çok öyle aman aman bir şey değil Series X PS5 AAA oyun karsilastirmalarindaki gibi bir goruntu ortaya çıkar PS5 VR PS5 Pro karşılaştırması olsa, 1080p yerine 2K 60 oynatır 4K 60 FPS olayı ise 2K'yı pssr ile 4K ya çıkarırlar olay bu. Ki PS5 Slim 17.000 bandlarına Prime day de falan bulabiliyorsun PS5 Pro yurt dışından 700 dolara getirtsen 24.000 TL falan oluyor 7 bin TL fazla para verip PS5 Pro almak yerine 17.000 TL'ye PS5 Slim alıp yanına 2. kolu ve 1 yıllık PS Plus açmak daha mantıklı.

Geri
Yukarı