PlayStation 5 Pro alınır mı?

Biliyorsunuz yeni tanıtıldı. Sizce alınmalı mı?

Parası olmayanın almamasını tavsiye ediyorum. Konsolu alınca iş bitmiyor, konsol parasına bir o kadar da oyun almanız gerekiyor. Çok gereksiz masraf gibi geliyor. Bilgisayar daha iyi. Para varsa direkt alınır ama.

45-50 bin civarı fiyatlarda çıkacağı söyleniyor. Bütçeniz yeterliyse alınabilir. Bana göre gereksiz şu anda.

Performans konusunda ne vaat edeceğine bağlı, eğer 2020’de beceremedikleri 4k 60 fps’i getirecekler ise hazırda bi televizyonunuz da yok ise alınmaz

Parası olmayanın almamasını tavsiye ediyorum. Konsolu alınca iş bitmiyor, konsol parasına bir o kadar da oyun almanız gerekiyor. Çok gereksiz masraf gibi geliyor. Bilgisayar daha iyi. Para varsa direkt alınır ama.

Bilgisayar alınca oyun bedava sanki :)

Biliyorsunuz yeni tanıtıldı. Sizce alınmalı mı?
YT'da PS5 alınmaz diyorlar şuana kadar pek iyi oyun çıkmadığı iddia ediliyor, PS4 almak daha iyi olur bence, zaten TheArda benzerini söylüyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YT'da PS5 alınmaz diyorlar şuana kadar pek iyi oyun çıkmadığı iddia ediliyor, PS4 almak daha iyi olur bence, zaten TheArda benzerini söylüyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

11 Yıllık konsol alınmaz, şu an alınmak isteniyor ise ikinci el PS5 en mantıklısı

Bilgisayar alınca oyun bedava sanki :)
Bilgisayar uçsuz bucaksız bir dünya, korsan oyna, emulatörlerle oyna, git 40 50 dolar yatır Steam'e tonla oyun al, günlük işlerin için kullan...
Bu yorumu yapmadığınızı farz ediyorum.

Ekstra olarak EA Play var ve Game Pass var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı