PlayStation 5 satıp bilgisayar yükseltilir mi?

Ywgizefe

Centipat
Daha fazla  
Şu an RX 6650XT.
Intel i5 12400F.
Olan bir sistem ve PlayStation 5 var.
Yayın açtığım için genel olarak bilgisayarı kullanıyorum ve PlayStation yatıyor kendi kazandığım parayla aldığım içinde içim acıyor.
PlayStation 5'i nasıl yayına bağlayabilirim çok pahalı olmayan bir yöntem ile.
Veya elimde birikmiş param var hem bilgisayarı hem PlayStation5'i satıp 4070 Ti sistem alınır mı?
Yardımcı olursanız sevinirim iyi sosyaller.

Bildiğim kadarıyla Elgato Capture Card ile oluyor. Ama fiyatı yaklaşık 19K falan :(

Evet konsol yatıyorsa satılabilir. Sistemi satmak daha zor, ikisini sattığında kafandaki bütçe oluşuyorsa satış mantıklı ama sistemini satmabilmek bulunduğun ile göre değişkenlik gösterebilir.

Şu an RX 6650XT.
Intel i5 12400F.
Olan bir sistem ve PlayStation 5 var.
Yayın açtığım için genel olarak bilgisayarı kullanıyorum ve PlayStation yatıyor kendi kazandığım parayla aldığım içinde içim acıyor.
Veya elimde birikmiş param var hem bilgisayarı hem PlayStation5'i satıp 4070 Ti sistem alınır mı?
Yardımcı olursanız sevinirim iyi sosyaller.

Ben olsam güzel fiyata satar iyi bir sistem toplardım yani bu düşünülebilir.

Bildiğim kadarıyla Elgato capture Card ile oluyor. Ama fiyatı yaklaşık 19k falan :(

Evet işte ucuz ve kaliteli YouTube'da videosu olan olsa alacağım da.

Evet konsol yatıyorsa satılabilir. Sistemi satmak daha zor, ikisini sattığında kafandaki bütçe oluşuyorsa satış mantıklı ama sistemini satmabilmek bulunduğun ile göre değişkenlik gösterebilir.

Ankara'dayım PlayStation 5 Slim 2 kol 23 bin TL ilana koydum 3 kişi 20 bin TL alabilirim dedi oyun hesabı alıp satıyorum 15 yaşındayım 4070 üstü sistem ortalama kaç TL olur?

MSI RX 6650 XT ekran kartı.
Intel i5 12400F.
MSI Pro H610M-B anakart.
8x2 RAM Apacer Panther.
512 GB SSD Apacer.
750W güç kaynağı.
Ortalama ne kadar eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalama 45.000 TL 4070 Super sistemler. Hem bilgisayarını (fena bi sistem değil) hem konsolu satarak DDR5 4070 Super sisteme geçmek çok mantıklı mı bilemedim.
Evet işte ucuz ve kaliteli YouTube'da videosu olan olsa alacağım da.

Ankara'dayım PlayStation 5 Slim 2 kol 23 bin TL ilana koydum 3 kişi 20 bin TL alabilirim dedi oyun hesabı alıp satıyorum 15 yaşındayım 4070 üstü sistem ortalama kaç TL olur?

MSI RX 6650 XT ekran kartı.
Intel i5 12400F.
MSI Pro H610M-B anakart.
8x2 RAM Apacer Panther.
512 GB SSD Apacer.
750W güç kaynağı.
Ortalama ne kadar eder?

Yeni konular

Geri
Yukarı