PlayStation 5 Slim Digital Edition ısınıyor

Daha fazla  
Merhaba, cihaz 1.5 senedir bende, son zamanlarda UFC5 olsun avatar olsun bazı oyunlarda fan durduk yere hızlanıyor aşırı bağrıyor ve birden sıcaklık uyarısı geliyor ya da cihaz kapanıyor, oyunlarda oyun içi hiçbir sorun yok. UFC ara sahnelerde yapıyor avatarda olur olmadık saçma yerlere önümde sade düz duvar var. Makine bağırmaya başlıyor. Apaçık çok figürün olduğu rengarenk sahneler var. Hiç sorun yapmıyor. Sessiz çalışıyor, makineyi hep dik kullandım, içini açtım içi de şu şekilde çok da aman aman bir toz veya durum göremedim.
Sizce sorun nedir?

c77a5f0b-33e3-483d-be0b-2bf29929f506.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı sıcaklık uyarısı geliyorsa servise göndermelisiniz. Sıvı metal akmış olabilir. PS5'lerde termal macun olarak sıvı metal kullanıldığı için kendiniz ellemeyin bence.

Dik kullandığınız icin sıvı metal asağa akmıs olabilir, garantisi varsa gönderin bence.

Biraz yatay kullan sorun bir nebze olsun azalır.

Hocam şu an öyle kullanıyorum bir nebze iyi, aldığım yeri aradım 2.000 civarı içindeki termal macunu yenileriz temizleriz dediler çok sorun olursa vereceğim tamire.

PS5'te termal macun sıvı metal macun. Bu süre zarfında kuruma ihtimali çok düşük. Siz bence aldığınız yerden daha detaylı bilgi almaya çalışın. Bilmediğinizi sanıp bir işlem yapmadan paranızı çalmasınlar.

Fanın markasını görebiliyor musun? PS5'te bazı marka fanlar ses yapıyor.

Geri
Yukarı