PlayStation 5 vs PlayStation 5 Slim

Ahnohnim

Hectopat
Daha fazla  
Her iki cihaz arasında kaldım. PlayStation 5 fatmi Slim kasamı tercih etmem gerektiği konusunda bir arkadaş Slim kasaların fat kasalara göre daha fazla ısındığını söyledi bu ileride sorun yaratır mı? Veya başka sorunlar olur mu? İki cihazdan birini alırsam yurt dışından gelecek fiyat farkı yok kısaca.

PS5 Slim daha küçük olduğu için ilerleyen zamanlarda daha fazla ısınacak cihaz ve fan sesi artacak. Bence düze PS5 alın geçin.

Her iki cihaz arasında kaldım. PlayStation 5 fatmi Slim kasamı tercih etmem gerektiği konusunda bir arkadaş Slim kasaların fat kasalara göre daha fazla ısındığını söyledi bu ileride sorun yaratır mı? Veya başka sorunlar olur mu? İki cihazdan birini alırsam yurt dışından gelecek fiyat farkı yok kısaca.
Slim model yerine göre 5-10 derece daha sıcak çalışıyor. Bunun ne oyuna ne cihaza bir etkisi yok negatif anlamda. İleride de ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Slim modelin içinden dik tutma ayağı çıkmıyor ancak fazladan 120gb civarı alanla geliyor yani 1-2 oyun daha alır fazladan. Fat kasa ise dik tutma ayağını da barındırıyor. Bence Fat kasa daha yakışıklı duruyor. Sizin de hangisi hoşunuza giderse onu alın.

Koyacak yerim azdı Slim aldım şubattan beri kullanıyorum memnunum. PlayStation kullanıyorsan ısının bir önemi yok çünkü hiçbir yerde cihaz kaç derece çalışıyor diye bir şey yazmıyor. PC gibi değil, PC de aç bak CPU GPU kaç derece diye ama pste düşünme bunları boş ver. Kısacası hangisi ucuzsa onu al. Digital sürüm alıyorsan da SSD daha büyük diye Slim al geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı