PlayStation 5 vs Xbox Series X vs PC

sahrea

Centipat
Daha fazla  
25 bin TL bütçem var. Bilgisayarım çöp denecek kadar kötü sadece oyun oynamak için de bilgisayar almak istemiyorum. Direkt konsol almak daha mantıklı geliyor. Bu iki seçenek arasında gidip geliyorum ya da bilgisayar alacağım. Fikirlerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen bilgisayar almanız daha mantıklı olur bence. Hem günlük kullanım için kullanırsınız, hem gamepad alır playstation gibi kullanırsınız. Tabii oynamayı düşündüğünüz oyunlara göre değişir ama aşırı ağır oyunlar düşünmüyorsanız bilgisayar öneririm.

25 bin TL bütçem var. Bilgisayarım çöp denecek kadar kötü sadece oyun oynamak için de bilgisayar almak istemiyorum. Direkt konsol almak daha mantıklı geliyor. Bu iki seçenek arasında gidip geliyorum ya da bilgisayar alacağım. Fikirlerini bekliyorum.

Sadece oyun oynamak için konsol alırsınız diğer işler bilgisayardan hal olur bence bilgisayar alın ama illa konsol alacak olsanız PS 5 derim ben ya da beklenip PS 5 Pro.

Şahsen ben PC almanı öneririm. Çünkü PS5 alırsan artı olarak oyunlara para vereceksin ve bir oyun ortalama 1200-1500TL ancak PC alırsan yasaklı yerlerden oyunları halledersin (yasaklı yerlerin isimlerinin verilmesi yasak olduğu için söyleyemiyorum). Önerim PC almandır.

PS5 alırsan artıların neler olur bakalım istersen.

İlk olarak The Last of Us part 3 çıkacağı zaman erken oynama hakkın olur. Ve tabii ki GTA6 çıktığında rahatça oynayabilirsin ama unutma bunlarda nereden bakarsan bak 2000TL´nin üzerinde oyunlar olacak!

PC´ni al aradan zaman geçsin PS5Pro alırsın kafan rahatlar.

Xbox Series X alın yıllarca oyun derdiniz olmaz donma kasma yok PS5 alıp hayatınızın hatasını yaparsınız Xbox grafik işlem gücü 12 TFLOPS PS5 grafik işlem gücü 10 TFLOPS

Xbox Series X alın yıllarca oyun derdiniz olmaz donma kasma yok PS5 alıp hayatınızın hatasını yaparsınız Xbox grafik işlem gücü 12 TFLOPS PS5 grafik işlem gücü 10 TFLOPS

Bende öyle diyordum ancak PS5´de ki oyunlar çok daha iyi oluyor.

Bu değerler kağıt üstünde. Konsolun performansını belirlemiyorlar. Misal One X 7, Series S 4 TFLOPS.

Bende öyle diyordum ancak PS5´de ki oyunlar çok daha iyi oluyor.

Özel oyunların sayısı belli, zaten PC'ye geliyorlar. PS özel olmayıp çok kaliteli yüzlerce oyun var. Xbox'a sanki düzgün oyunları oynatmıyormuş muamelesine gerek yok.

Ekonomik durumunuz ve oynayacağınız oyunlara göre değişebilir.

Şahsi fikrim İyi-kötü PS4 özel oyunlarını oynadıysanız PS5 almanız son derece gereksiz olacaktır. Yakın zamanda Game Pass'e eklenecek oyunlar da halihazırda belli zaten. Yeni oyunları uyguna deneyimlemek istiyorsanız Xbox sizin için daha cazip olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı