PlayStation 5 vs Xbox Series X

Yiğit_Efe_DL

Decapat
Daha fazla  
İkinci elde Xbox bir tık daha ucuz. Öncelikle başlamadan şunu söyleyeyim ben PC exclusive oyunların hastasıyım. Şimdi Nisan'da The Last of Us Part 2 Remastered'ında PC'ye gelmesiyle büyük PS oyunlarının neredeyse hepsi PC'ye gelmiş olacak, ancak şöyle bir sıkıntı varki naughty Dog'un yaptığı intergalactic benim şu an en çok beklediğim oyun. Xbox'da hem oyunların eski ve çok ucuz versiyonlarının, hem PS Plus'dan daha iyi bir servis olan ve EA Play'i içinde bulunduran Game Pass sistem var, hem de şu anki güncel oyunların çoğu PS'den çok daha ucuz. Hani sırf PC'ye gelmeyen ve muhtemelen gelmeyecek bazı oyunları (Uncharted 1, 2, 3, Bloodborne, Demon's Souls, Astro bot) ve intergalactic için PS alınır mı? Yoksa fiyatlar için Xbox Series X mı alınır? Veya Series S mı almamı önerirseniz?

Bence en mantıklı konsol Series S. X fiyatına göre pekte performanslı değil ama bütçe dahilinde alınabilir. PS konusuna gelirsekte gerek oyun fiyatları, kütüphane, özel oyunların az olması ve bu az sayıda oyunlarında son zamanlarda bir kısmı hariç kötü olması derken kesinlikle tercih etmezdim.

Xbox Series X alınabilinir ama PlayStation 5 tercihim olurdu hem PC kullanıcısı hem de Xbox Series S kullanıcısı olarak söylüyorum bir şey daha belirtmek istiyorum Sony illaki bilgisayara çıkarıcağını düşünüyorum diğer oyunları da ama bu benim kendi fikrim herkesin fikri başka olabilir.

Bilgisayardan şaşmayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…