OMxk5
Hectopat
Bende 20 yıldır kullanıyorum konsol merak etmeyin elimde hepsi mevcut. Sorun bu değil. Bir driver güncellemesi hatalı çıktı diye rtx 5080 ve 5090'ı çöpe atmaya çalışmayın. Orada kusurlu olan driver güncellemesi ekran kartı değil. Sorun varsa bir önceki sürüme geri dönersin devam edersin oynamaya. Siz hayatınız boyunca bu ufak şeylerle uğraşmak istemiyorsunuz diye Ps5 veya Pro daha iyi olmuyor PC'den. Siz X bir oyunu karşılaştırın Ps5 Pro'da mı daha iyi kalite ve ayarlarda çalışıyor yoksa Rtx 5090'lı PC'de mi. Günün sonunda sizden daha grafiklerde oyun oynayacağımız kesindir. Bir driver güncellemesi sorunlu çıktı diye hep sorunlu gitmiyor. Düzeliyor elbet. Tekrardan söylüyorum şu anda elimdeki Rtx 3060 Ti ile elimde olan ve onun gücünün yettiği her oyunu rahatça oynayabiliyorum 3 senedir. Bir kere bile optimizasyon sorunu yaşamadan. Driver sorunu yaşamadan. Driver güncellemesi sorun mu çıkardı. Değiştir stabil olana geç 5 dakikanı alır ancak. Ama siz bunları anlamak istemezsiniz.Google'a girip "572.16 rdr2" yazarsanız daha yeni güncellemeyle çöpe dönen 5080-5090 kartları görebilirsin.
Her oyun için güncellemelerle çöken ekran kartlarının listesi internette mevcut.
Konsolun kusursuz olduğu kabul etmekte zorlanıyorsunuz. İster kabul edin ister etmeyin bu büyük bir sorun değil. Ama ekran kartlarının kusursuz olduğunu iddia ederseniz bu komik oluyor işte. Ben 25 yıldır konsol kullanıyorum tek bir defa oyundan atılma, mavi ekran, fps dfrop gibi bir şey görmedim. Lütfen biraz ciddi olalım.