PlayStation abonelik sistemi PS3'te geçerli mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben abime PS3 hediye almak istiyorum. Biraz nostaji hastalığı var. Ancak DVD olarak oyun almak istemiyorum. Bu PlayStation'un aylık para ödeyerek kütüphane ve oyun verme sistemi var. O PS3 için geçerli mi? Yoksa PS4 üzeri için mi geçerli? Tam bilmiyorum sistemi. 70 TL mi ne ayda, bir sürü oyun oynayabiliyorsun, kiralama sistemi gibi. Yoksa PS3 sisteminde o olmuyor, DVD'li oyun almak zorundasın mı diyeceksiniz?

Hesabı PS3'e ekleyebilirsin ama PS3'e oyun desteğini 2019 yılında kesti Sony. O yüzden oyun satın alamazsın bildiğim kadarıyla

Korsan oyuna karşılık olayını PS3 için bırakmanı öneririm, 2 FPS anca verecek oyunlar için 400 TL verecek halimiz yok sonuçta.

Jailbreaklemeni öneriyorum, YouTube'da bunu nasıl yapacağına dair düzine video bulabilirsin. HEN gibi eklentiler bulunuyor.

Abonelik sistemi kullanılmıyor ps3’de. Ama konsolu kırarak bütün oyunları oynayabilirsiniz.

Hepinize teşekkürler. Abim nostaji hastası ve halen ps3 üstüne çıkmak istemiyor. Duyguları hala pes 2013'de benim gibi Ben de kırdırmak istemiyorum. İnsanın içi kıyamıyor makinaya,eski bile olsa masraf. Gittim 6-7 tane orijinal oyun aldım. 2.el 40 ila 110 tl arası zaten. Para değil. Orijinal oyun candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…