PlayStation, Cyberpunk 2077'yi mağazadan kaldırdı!

SIE, kendilerinin çok üst düzey müşteri memnuniyetini hedeflediklerini vurguladı ve bunun kabul edilemeyeceğini ima etti. Satın alan herkese para iade sözü verdi.

Ne düşünüyorsunuz?

Yani her ne kadar kullanıcılar haklı olsa da, ki benim de CDPR' a kredim çok fazlaydı, o bayağı azaldı hatta kalmadı gibi bir sey, ancak üzülmedim de değil. Umarım sonları kötü bitmez. Ben böyle hatalar beklemezdim sahsen. Fakat her seye rağmen herkesin 2. bir sansı hakkettiğini düsünüyorum ve 1 kötü is yaptılar diye (Ki oyun içerik olarak iyi denebilir bence) yaptıkları iyi isleri unutup adamlara kin besleyip, silmek ne kadar doğru bilemiyorum. Tabii bu benim sahsi görüsüm.

Bence oyunu çok erken duyurdular. Bu sene duyurup, 2021'de çıkartmalılardı.
Bannerlord'un kaderine mahkum oldu, yılların gazı bitirdi. Ancak Bannerlord'un farkı vardı. Bannerlord, Cyberpunk kadar optimizasyon özürlü bir oyun değildi ve bug bulunmuyordu.

"Biz bu işi kotaramadık, oyun çıkarsa çok fazla hata ve sorunla çıkacak. Size kötü bir deneyim yaşatmak istemiyoruz, o yüzden oyunu erteliyoruz." Deyip PS4 üzerinde oynanan ilk 30 dakikayı paylaşsalardı emin olun kimse itiraz etmezdi.

Oyunu tamamen bir sonraki Mali yıla bırakmak istemedikleri için çıkarttılar.

Hocam sonraki Mali yıla kalsaydı ne olacaktı? Bilmediğimden soruyorum.

SIE, kendilerinin çok üst düzey müşteri memnuniyetini hedeflediklerini vurguladı ve bunun kabul edilemeyeceğini ima etti. Satın alan herkese para iade sözü verdi.

Ne düşünüyorsunuz?
Şu oyunu 1 kere daha erteleyip doğru çıkarsalardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı