PlayStation, Cyberpunk 2077'yi mağazadan kaldırdı!

Sony, müşteri önceliğinin önemli olduğunu belirterek oyunu PS Store'dan kaldırdı. Oyunu satın alan kullanıcılara Full iade yapılacağı söylendi.

Sony'nin hamlesi, önceden görülmemiş bir hamleydi. Bazı PS4 modellerinde PC ile karşılaştırılamayacak derecede grafik hatalarının olduğunu ve bazı zamanlar 15 FPS'e kadar düştüğünü biliyorduk.

Sony, Cyberpunk 2077'nin PS4 iadelerini tümüyle onaylayıp sonra oyunu PS Store'daki satıştan kaldırmış.

Sony kısaca PS4 için iade ediyorum daha da satmıyorum ne haliniz varsa görün demiş herkese. CD project de kendini kurtarmak iade edin dedi ama görünüşe bakılırsa Sony yapımcı tarafa da tepkili.

Şaka bir yana ilk kez bir oyunun PS Store'dan kaldırıldığını duydum. Durum vahim gibi.

Hocam tehditleri görmediniz sanırsam. Çalışanları öldürmek ile tehdit ediyordu bazı garip insanlar. Ne kadar ciddilerdi bilemem ama bu bile büyük bir etkendi ertelememe sebeplerinde.

Biyerde görmüştüm fakat gerçek değildir falan sandım meğersem gerçekmiş.
Ertelemeleri zor olurdu ama Early Access olarak çıkarsalardı kimse bu kadar kafaya takmazdı bu olanları.
Mantıklı.

Konusu açıldı önceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…