PlayStation, Cyberpunk 2077'yi mağazadan kaldırdı!

SIE, kendilerinin çok üst düzey müşteri memnuniyetini hedeflediklerini vurguladı ve bunun kabul edilemeyeceğini ima etti. Satın alan herkese para iade sözü verdi.

Ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun gerçekten ne kadar kötü çalıştığını görmek isteyenler için Digital Foundry'nin testi. Xbox One versiyonu daha da vahim zira ilk Xbox One daha güçsüzdü PS4'ten. Tam tamına 1 dakika süren FPS drop giriyor Xbox One sürümünde :ROFL:

Ben Enis Kirazoğlu'nun bu oyun hakkında yayımladığı en son videoyu izledim.
Şahsen bir oyunda yapay zekâya çok takılmam ama caddelerde ateş edince insanların odun gibi aracı durdurması midemi bulandırdı diyebilirim. Enis Kirazoğlu önemli olmadığını söylemiş ama benim oyunu silmeme sebep olabilirdi.

Ben Enis Kirazoğlu'nun bu oyun hakkında yayımladığı en son videoyu izledim.
Şahsen bir oyunda yapay zekâya çok takılmam ama caddelerde ateş edince insanların odun gibi aracı durdurması midemi bulandırdı diyebilirim. Enis Kirazoğlu önemli olmadığını söylemiş ama benim oyunu silmeme sebep olabilirdi.
Yavaş yavaş giden arabanın en az yirmi metre ötesinde tam önünde duruyorum. Bana çarpana kadar o araç durmuyor.

CDPR bu Ubisoft değil güvenimiz tam vs. cümlelerini artık duymayız umarım. Adamlar yarım yamalak oyun yapıp, pazarlama kısmında her türlü yalanı söylediler. Legal dolandırıcılık. Batmaları dileğiyle.
Batlamarı sana hiçbir sey kazandırmayacak haberin olsun. Ben bu hemen bir hatasını görüp silen, kin besleyen insanları anlamıyorum.

Oyunun PC sürümü gayet güzel bence.

Oyun güzel olabilir bütün oyunlar güzel sevmek istersen. Fakat bu oyunun bir ayrıcalığı olmamasına rağmen aylarca remlamı yapıldı şişirildi ve sizde para verdiniz. Para verince değerli geliyor gözünüze ama oyunun tarzı efektleri sinema gibi. Film izler gibi o görevleri herkes aynı yoldan yapıyor ve sonra ben oyun oynadım diyor. Aslında oynadığınız film izlemek. Ben bu tarz oyunları artık oynamadığımdan bayıyor beni.

Yıllar önce sleeping dogs diye bir oyun vardı. Bundan farkı nedir? CDPR reklama basmış parayı ama Sony'de patladı. Bu zararın altından kalkamazlar. İlk ve son olur.

Oyun güzel olabilir bütün oyunlar güzel sevmek istersen. Fakat bu oyunun bir ayrıcalığı olmamasına rağmen aylarca remlamı yapıldı şişirildi ve sizde para verdiniz. Para verince değerli geliyor gözünüze ama oyunun tarzı efektleri sinema gibi. Film izler gibi o görevleri herkes aynı yoldan yapıyor ve sonra ben oyun oynadım diyor. Aslında oynadığınız film izlemek. Ben bu tarz oyunları artık oynamadığımdan bayıyor beni.

Yıllar önce sleeping dogs diye bir oyun vardı. Bundan farkı nedir? CDPR reklama basmış parayı ama Sony'de patladı. Bu zararın altından kalkamazlar. İlk ve son olur.
Oyuna para vermedim. 😕

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı