PlayStation, Cyberpunk 2077'yi mağazadan kaldırdı!

SIE, kendilerinin çok üst düzey müşteri memnuniyetini hedeflediklerini vurguladı ve bunun kabul edilemeyeceğini ima etti. Satın alan herkese para iade sözü verdi.

Ne düşünüyorsunuz?

Açık dünya hissini oluşturamamışlar oyuncularda. GTA 5'te bulunan NPC'ler bile şu oyundakinden daha zeki hareket ediyor. Buglar, optimizasyon, memnun etmeyen hikaye... Şu oyunu 7 yıl bekledim ve en gereksiz 7 yılım oldu. 1080p ultra kartım ile stabil şekilde oynadığımı sandım, PS4 için almaya bile teşebbüs edemedim zaten.
Millet bir de koltuğuna bilgisayarına falan Cyberpunk yazdırıyordu. Yazık olmadı değil.
Özel temalı kasalar, ekran kartları, sıvı soğutmalar, anakartlar...

Evet arkadaşlar biliyorum çok fazla Cyberpunk 2077 muhabetti açıldı sıkıldınız bende öyle ama bu konu beni bayağı şaşırttı ve sizinle de paylaşmak istedim. Beklenen gerçekleşti. PlayStation tüm iadeleri yapacağını söyledi ve oyun tam düzelene kadar PS Store'dan kaldırıldığını söyledi. CDPR'e geçmiş olsun artık itibarı bayağı zedelendi. 8 milyon ön siparişin 4 milyonuna yakın PlayStation tarafındanmış.

Cyberpunk 2077 çıkışıdan itibaren konsollarda yoğun yerlerde 15 FPS kadar düşen kötü performansından dolayı PS Store’dan tamamen kaldırıldı. Ayrıca oyuncular ne zaman isterlerse oyunu iade edebilecek.
Ne düşüyorsunuz?
Hiç çıkarılmaması gerekiyordu PS 4 tarafına ama nereden bilecekler böyle olacağını.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ocak'a kadar bekleyeceğim.

Arkadaşlar zaten belirttim çok fazla Cyberpunk 2077 için çok konu açıldı diye ama bu konu ile alakalı başlık yoktu o yüzden açtım içeriğim farklı oyundaki bug vb. sorunlardan mı bahsediyorum. Diğer arkadaşlarla aynı anda konuyu açmışız galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı