Çözüldü PlayStation diskli oyuna dijital olarak DLC alınabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZalpY

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PS4'e diskli bir oyunum var DLC alsam çalışır mı?

Devil May Cry 5 Diskli olarak var ama Vergil oynanabilir karakteri alsam oyuna gelir mi

Çözüm
Evet alabilirsiniz. DLC'yi satın aldıktan sonra indirmeniz yeterli olacaktır sonra oyunun diskini takıp oyunu oynayabilirsiniz.

Bu arada oyunun diski ile sizin PS hesabınız aynı ülke olmalı yoksa olmaz. Oyunun kutusunun arkasında dünya sembolü ve onun üzerinde 2 yazmalı. Tabii PS hesabınız Türkiye'ye bağlı ise.
Hocam ikisi de var hem PS4 versyon hem PS5 versyon ikisini de indirdim zaten 60 FPS çalıştığı için sıkıntı yok diye. ama dlc algılamıyor şimdi tekrar silip yüklüyorum umarım olur

CD'nin fotoğrafını atım isterseniz akın dünyanın üstünde all yazıyor ne demek bu ölge farkımı demek.
Kutuda ESRB'nin yaş sınıflandırması var. ESRB ise Kuzey Amerika için kullanılıyor. Lakin all yerine dünya sembolünü yanında 1 olması gerekiyor normalde. Dediğim gibi PS5 kullanmadığım için bu tarz bölge durumlarında ne tarz farklar var bilmiyorum. Kendiniz bir konu açarsanız daha çok yardım alırsınız.

Kutuda Esrb'nin yaş sınıflandırması var. Esrb ise kuzey Amerika için kullanılıyor. Lakin all yerine dünya sembolünü yanında 1 olması gerekiyor normalde. Dediğim gibi PS5 kullanmadığım için bu tarz bölge durumlarında ne tarz farklar var bilmiyorum. Kendiniz bir konu açarsanız daha çok yardım alırsınız.

Konu açtım ama gören olmadı galiba boşa gitti galiba para iadede almayacaklar gibi hissediyorum silip indiriyorum yok DLC'yi algılamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı