Kutuda ESRB'nin yaş sınıflandırması var. ESRB ise Kuzey Amerika için kullanılıyor. Lakin all yerine dünya sembolünü yanında 1 olması gerekiyor normalde. Dediğim gibi PS5 kullanmadığım için bu tarz bölge durumlarında ne tarz farklar var bilmiyorum. Kendiniz bir konu açarsanız daha çok yardım alırsınız.Hocam ikisi de var hem PS4 versyon hem PS5 versyon ikisini de indirdim zaten 60 FPS çalıştığı için sıkıntı yok diye. ama dlc algılamıyor şimdi tekrar silip yüklüyorum umarım olur
CD'nin fotoğrafını atım isterseniz akın dünyanın üstünde all yazıyor ne demek bu ölge farkımı demek.
Kutuda Esrb'nin yaş sınıflandırması var. Esrb ise kuzey Amerika için kullanılıyor. Lakin all yerine dünya sembolünü yanında 1 olması gerekiyor normalde. Dediğim gibi PS5 kullanmadığım için bu tarz bölge durumlarında ne tarz farklar var bilmiyorum. Kendiniz bir konu açarsanız daha çok yardım alırsınız.
Evet.PS3 için de geçerli mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.