PlayStation el konsolu vs switch OLED

Proyey123YT

Decapat
Daha fazla  
Benim iki sorum var aslında,

Birincisi, sizce PS el konsolu ne zaman çıkar?

İkincisi ise sizce bu konsolu mu beklemeliyim yoksa switch OLED mi almalıyım?

Sizin başka öneriniz varsa bekliyorum.

Nintendo oyunlarına ilginiz varsa Switch alabilirsiniz ancak Nintendo yapımlarından bir haberseniz araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü ikisi de çok ayrı diyarlar bence.

Nintendo oyunlarına ilginiz varsa Switch alabilirsiniz ancak Nintendo yapımlarından bir haberseniz araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü ikisi de çok ayrı diyarlar bence.
Aslında PS oyunlarını Nintendo oyunlarından kat kat fazla severim ama oyunlar 1-2 yıl sonra PC'ye geldiği için PS gereklimi emin değilim. Temel isteğim başka yerlerde oyun oynayabilmek bunun için doğru konsolu seçmeye çalışıyorum

PS el konsolu bence PS6 döneminde çıkacak yakın bir zamanda beklemiyorum ben açıkçası. Switch tarafında ise @Sakuya Izayoi hocamın dediği gibi Nintendo yapımlarına ve Switch'te oynayabileceğiniz oyunlara göre bir karar vermelisiniz. Bende de Switch Lite var, ilk zamanlarda sırf aletin tadını çıkarmak için her türden oyunu deniyordum ama artık sadece EA FC 25 falan oynuyorum ara sıra. Ondan dolayı Switch oyunlarını iyi araştır derim.

Switch üzerinde genelde çıkmış AAA oyunlar aşırı elden geçmiş oluyor o nedenle göz zevkinize hitap etmeyebilir. Bunun yanında Nintendo özgün yapımlarını kendi çapımda oldukça başarılı buluyorum. Hitap eden kişiler adına oldukça eğlenceli oyunlar bence.

Mesela ben Switch'i bugün alsam sadece The Legend of Zelda ve Animal Crossing oynamak için alırım öyle diyeyim.

Ben iki seneden beri Switch OLED kullanıyorum ve çok memnunum.İlkten Arjantin hesabı üzerinden oyunları güzel fiyata satın alıyordum, yasakladılar.Daha sonra Japonya üzerinden almaya çalışıyorduk normale yakın fiyatlar oluyordu.Onu da yasaklayınca gittim çip taktırdım.Yani resmen orjinal oyun almamızı istemiyorlar.

.Sony el konsolunu yakın bir zamanda duyuracağını sanmıyorum.Bana göre atı alan üsküdarı geçti.Nintendo bu piyasada tekel ve rakipsiz.Rakibi olursa anca Steam olabilir.Ama onunla bile aralarında dağlar kadar fark var.Ne yazık ki, Sony'nin rakibi Nintendo çok güçlü onunla boy ölçüşemediği için öyle stream edilen iğrenç bir şey çıkardı.
1745091420434.png

Yeni konular

Geri
Yukarı