PlayStation hesabından habersiz oyun alınmış

WronzG

Hectopat
6 Eylül'de PlayStation hesabımdan 3 tane oyun alınmış toplam 3500 liraya yakın. Hesabın şifresini falan değiştirdim kayıtlı kartı da sildim. Nasıl girdiler bilmiyorum. Şimdi iade almaya çalışıyorum, PlayStation'a 5-6 tane mail attım dönüş yapılmadı. Bankadan işlem itirazı yaptım ondan da ses yok. Oyun iadelerinin 14 gün içinde yapılması gerektiği yazıyor. Ben nasıl geri alacağım bu parayı?

6 Eylül'de PlayStation hesabımdan 3 tane oyun alınmış toplam 3500 liraya yakın. Hesabın şifresini falan değiştirdim kayıtlı kartı da sildim. Nasıl girdiler bilmiyorum. Şimdi iade almaya çalışıyorum, PlayStation'a 5-6 tane mail attım dönüş yapılmadı. Bankadan işlem itirazı yaptım ondan da ses yok. Oyun iadelerinin 14 gün içinde yapılması gerektiği yazıyor. Ben nasıl geri alacağım bu parayı?
Oyunlar hiç oynanmışmı oynanmadıysa iade yapabilirsin rahatlıkla.

Oyunlar hiç oynanmışmı oynanmadıysa iade yapabilirsin rahatlıkla.
Ben indirmedim bile, hesabı çalan kişi birşey yaptı mı bilmiyorum ama hesabımda son oynanan oyunlarda gözükmüyor oynanmadı sanırım. 6 gün önce mail attım hala dönüş yok. Sony Türkiye'den çekildi diye telefonla da kimseye ulaşamıyorum. İade talebi oluşturdum birçok kez dönüş bekliyorum.
Şikayetvar'a birçok kişi yazmış aynı sıkıntıyı.

1726125544868.png

Avrupa'da yaşıyorsanız buraya göz atabilirsiniz.
Oyunu indirmeye başlamanız hatta indirme sayfasına gitmeniz bile iade etmeye engeldir.

Sony Türkiye'den çekildi diye telefonla da kimseye ulaşamıyorum. İade talebi oluşturdum birçok kez dönüş bekliyorum.

Bilkom destek hattına ulaşabilirsiniz belki size yardımcı olabilirler.

Yeni konular

Geri
Yukarı