Playstation için tv önerisi

Ben 1 yıldır PS5'le Samsung M7 43inç monitörü kullanıyorum. Bakma adının monitör olmasına, kendi hoparlörü ve kumandası var. Samsung TV'lerle aynı işletim sistemine ve hıza sahip. Fiyatı ise yarı fiyatına. Biz evde TV olarak da kullanıyoruz çok memnunuz. Canlı TV'yi beIN connecten izliyorum ama IPTV de yüklenebiliyor. Ayrıca uydu alıcısı da takabilirsiniz normal bir TV'den farkı olmaz. PS5 ile de çok uyumlu. PS5 açılınca monitör kendi kendine açılıyor ve direkt oyun moduna geçiyor. Kısacası tavsiye ederim.

Ben de aynı amaç için araştırıyordum Samsung M7 alacağım gibi duruyor. Sadece bir mağazaya gidip canlı canlı görmek istiyorum emin olmak adına çünkü 300CD parlaklık sunuyor yazıyor internette ama tipik değer mi maksimum mu yazmıyor.

Parlaklık öğlen karanlık bir oyun oynamadığın sürece sıkıntı çıkartmıyor. Monitörle aramda 2 metre mesafe var ve salonun dış cephe duvarı yerine komple pencere var.
Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin.

Son düzenleme:
Parlaklık öğlen karanlık bir oyun oynamadığın sürece sıkıntı çıkartmıyor. Monitörle aramda 2 metre mesafe var ve salonun dış cephe duvarı yerine komple pencere var.
Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin.
4K HDR film izlenir mi hocam sizce? Akşam ışıkları kapatıp karanlık sahnelerin olduğu filmler rahat izlenir mi? 1.5 metre civarından kullanılır mı sizce? 2 metrelik bir alanım yok da benim.

4K HDR film izlenir mi hocam sizce? Akşam ışıkları kapatıp karanlık sahnelerin olduğu filmler rahat izlenir mi? 1.5 metre civarından kullanılır mı sizce? 2 metrelik bir alanım yok da benim.

Aslında bu boyut bir TV veya monitör için ideal mesafe 1.5 metre.
Ben her gece 4K dizi film maç falan izliyorum ve ışıkları da kapatıyorum memnunum. OLED performansı beklemediğin sürece bu paraya Samsung marka bir ekran için gayet tatmin edici bir performansı var.

Ps5 için 2 tv arasındayım Onvo 70OVF9000UQ 70'' 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd QLED Google Smart Tv mi Dijitsu 75DG22000 75” 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV yoksa bu mu 2 sinden hangisi daha iyi performans veririr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı