PlayStation kafeden PS4 almak mantıklı mı?

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Merhaba forum üyeleri, yaz ayları geldi ve ben ilk defa konsol almak istiyorum. Fakat sıfır PS4 almayı düşünmüyorum. İkinci el temiz bulursam alacağım ya da PlayStation kafeden almayı düşünüyorum. Sizce PS kafelerinden almak mantıklı mı? Bir de şu anda ikinci el için en fazla ne kadar para verilebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba forum üyeleri, yaz ayları geldi ve ben ilk defa konsol almak istiyorum. Fakat sıfır PS4 almayı düşünmüyorum. İkinci el temiz bulursam alacağım ya da PlayStation kafeden almayı düşünüyorum. Sizce PS kafelerinden almak mantıklı mı? Bir de şu anda ikinci el için en fazla ne kadar para verilebilir?

O cihazları çok uzun süre çalışıyor ve kapalı bir mekanda ne kadar sıklıkla temizlendiği sorun işareti. Spotçulardan veya sahibinden Letgo gibi yerlerden almak daha mantıklı.

Yani Letgo'dan falan bakın çünkü PlayStation kafedeki makine net 5-6 saat çalışıyor ev kullanıcı ise 1-2 oynuyor o yüzden çoğunlukla playstatiın kafelerdeki makinelerde fan sesi vardır ama bakım yaptırdıysa ayrı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı