Ç Çiko1605 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 205 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 PlayStation Plus aboneliği ödenmezse PS Plus oyunlarını kaç gün daha oynamaya devam edebilirim? Edit: Sorunum çözüldü konunun kapatılmasını istiyorum. Oyunları üyelik bittiği andan itibaren oynayamıyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2022
PlayStation Plus aboneliği ödenmezse PS Plus oyunlarını kaç gün daha oynamaya devam edebilirim? Edit: Sorunum çözüldü konunun kapatılmasını istiyorum. Oyunları üyelik bittiği andan itibaren oynayamıyorsunuz.
Çözüm Ç Ç Çiko1605 8 Ağustos 2022 Çiko1605 dedi: PlayStation Plus aboneliği ödenmezse PS Plus oyunlarını kaç gün daha oynamaya devam edebilirim? Edit: Sorunum çözüldü konunun kapatılmasını istiyorum. Oyunları üyelik bittiği andan itibaren oynayamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Üyelik bittikten sonra oyunlar oynanamıyor cevap verenlere teşekkür ederim.
Çiko1605 dedi: PlayStation Plus aboneliği ödenmezse PS Plus oyunlarını kaç gün daha oynamaya devam edebilirim? Edit: Sorunum çözüldü konunun kapatılmasını istiyorum. Oyunları üyelik bittiği andan itibaren oynayamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Üyelik bittikten sonra oyunlar oynanamıyor cevap verenlere teşekkür ederim.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 8 Ağustos 2022 #2 Aboneliğiniz bittiği anda oyunlara erişiminiz de engellenir. Artı 0 Eksi
Aspectx1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 Çiko1605 dedi: PlayStation Plus aboneliği ödenmezse PS Plus oyunlarını kaç gün daha oynamaya devam edebilirim? Edit: Sorunum çözüldü konunun kapatılmasını istiyorum. Oyunları üyelik bittiği andan itibaren oynayamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal abonelik bitiminde oyunlarınıza erişiminiz otomatik olarak gidicektir. Artı 0 Eksi
Çiko1605 dedi: PlayStation Plus aboneliği ödenmezse PS Plus oyunlarını kaç gün daha oynamaya devam edebilirim? Edit: Sorunum çözüldü konunun kapatılmasını istiyorum. Oyunları üyelik bittiği andan itibaren oynayamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal abonelik bitiminde oyunlarınıza erişiminiz otomatik olarak gidicektir.
KS KS Ç Çiko1605 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 205 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #4 Çiko1605 dedi: PlayStation Plus aboneliği ödenmezse PS Plus oyunlarını kaç gün daha oynamaya devam edebilirim? Edit: Sorunum çözüldü konunun kapatılmasını istiyorum. Oyunları üyelik bittiği andan itibaren oynayamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Üyelik bittikten sonra oyunlar oynanamıyor cevap verenlere teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
Çiko1605 dedi: PlayStation Plus aboneliği ödenmezse PS Plus oyunlarını kaç gün daha oynamaya devam edebilirim? Edit: Sorunum çözüldü konunun kapatılmasını istiyorum. Oyunları üyelik bittiği andan itibaren oynayamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Üyelik bittikten sonra oyunlar oynanamıyor cevap verenlere teşekkür ederim.