PlayStation Plus hangi üyelik alınmalı?

ilovekanye

Centipat
Daha fazla  
Selam. PlayStation Plus almak istiyorum. Ama bir yandan da aklımda oyunları aylık değil de ömür boyu oynamak için tekel satın alma fikri var. Acaba hangisi daha mantıklı ve makul? Eger cevabınız PS Plus ise hangi üyeliği almamı önerirsiniz.

Hocam PS Plus kazık ama bütçe varsa Deluxe alın çok yoksa extra alın. Essential alınmaz.

Oynayacağınız oyunlara bağlı diyebilirim. Yeni oyunlar oynayacaksanız ve PS Plus'a dahil ise daha mantıklı olur. Oynayacağınız oyunlar biraz daha eski ve indirimde uygun fiyatlara gelirse satın almakta mantıklı fakat Online içeriklere erişemezsiniz.

Selam. PlayStation Plus almak istiyorum. Ama bir yandan da aklımda oyunları aylık değil de ömür boyu oynamak için tekel satın alma fikri var. Acaba hangisi daha mantıklı ve makul? Eger cevabınız PS Plus ise hangi üyeliği almamı önerirsiniz.
Essential almayın. Deluxe en yüksek pakettir ve içinde oyun deneme sürümü ve klasikler kataloğu var ama klasik oyun sevmiyorum ve oyun denemek istemem diyorsan ps plus extra al.

Burada farkları yazıyor zaten iyi oyunlar :)

PS Plus olmadan çoğu oyunda Online oynayamayacaksınız. İçindeki oyunlara bakın genel olarak oyunları beğenirseniz almanızı öneririm. Extra ve Deluxe paketi arasındaki tek fark deneme sürümleri ve eski oyunlardan oluşan klasikler kataloğu. Bunları istemiyorsan extra yeterli olacaktır. Bir de her ay 3 tane oyun veriliyor bazen çok güzel oyunlarda verilebiliyor. Aylık oyunlar her pakette bulunuyor.

Extra kullanıyorum, hiçbir problem yok en iyi paket diyebilirim hocam fakat klasikler kataloğu ve deneme sürümleri isterseniz Deluxe ve extra arasında 40 TL fark var. Essential sakın almayın, kullanan arkadaşım var ve gerçekten çok sınırlı bir deneyim diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı