M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.768 Çözümler 10 30 Kasım 2022 #1 Merhaba, PS Plus almak istiyorum. Ne zaman indirime girebilir? En son ne zaman indirime girdi? Ve kaç liraya düştü paketler?
Merhaba, PS Plus almak istiyorum. Ne zaman indirime girebilir? En son ne zaman indirime girdi? Ve kaç liraya düştü paketler?
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 30 Kasım 2022 #2 Mert1337 dedi: Merhaba, PS Plus almak istiyorum. Ne zaman indirime girebilir? En son ne zaman indirime girdi? Ve kaç liraya düştü paketler? Genişletmek için tıkla... Girmez mesela Black fridayde indirime girdi bütün dünyada fakat Türkiye'de indirime girmedi. Türkiye'de girmez.
Mert1337 dedi: Merhaba, PS Plus almak istiyorum. Ne zaman indirime girebilir? En son ne zaman indirime girdi? Ve kaç liraya düştü paketler? Genişletmek için tıkla... Girmez mesela Black fridayde indirime girdi bütün dünyada fakat Türkiye'de indirime girmedi. Türkiye'de girmez.
u_4als Decapat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #3 Mert1337 dedi: Merhaba, PS Plus almak istiyorum. Ne zaman indirime girebilir? En son ne zaman indirime girdi? Ve kaç liraya düştü paketler? Genişletmek için tıkla... Gelmez hocam BF'de bile gelmedi
Mert1337 dedi: Merhaba, PS Plus almak istiyorum. Ne zaman indirime girebilir? En son ne zaman indirime girdi? Ve kaç liraya düştü paketler? Genişletmek için tıkla... Gelmez hocam BF'de bile gelmedi
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.768 Çözümler 10 30 Kasım 2022 #4 u_4als dedi: Gelmez hocam BF'de bile gelmedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Normal fiyattan alacağım yapacak bir şey yok. Ama ben geçen görmüştüm bir tanesinin fiyatı düşmüştü PS Plus üyeliğinin sanki.
u_4als dedi: Gelmez hocam BF'de bile gelmedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Normal fiyattan alacağım yapacak bir şey yok. Ama ben geçen görmüştüm bir tanesinin fiyatı düşmüştü PS Plus üyeliğinin sanki.