K KaganXkaya Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Kartın tüm bilgilerin yazdıktan sonra bir hata oluştu diyor. 2 farklı kartla denedim aynı sonuç. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
Kartın tüm bilgilerin yazdıktan sonra bir hata oluştu diyor. 2 farklı kartla denedim aynı sonuç. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.690 Çözümler 34 30 Haziran 2022 #2 Kartın internet alışverişine açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS K KaganXkaya Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 babaproo dedi: Kartın internet alışverişine açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açık. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
A Amin Rasulov Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #4 KaganXkaya dedi: Evet açık. Genişletmek için tıkla... Naptın oldumu bende olmuyor hata kodu veriyor Artı 0 Eksi
KS KS K KaganXkaya Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #5 Amin Rasulov dedi: Ne yaptın oldu mu bende olmuyor hata kodu veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben başka kartla alfsım sonra otomatik Papara'dan çekmeye başladı. Artı 0 Eksi
Amin Rasulov dedi: Ne yaptın oldu mu bende olmuyor hata kodu veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben başka kartla alfsım sonra otomatik Papara'dan çekmeye başladı.
A Amin Rasulov Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #6 KaganXkaya dedi: Ben başka kartla alfsım sonra otomatik Papara'dan çekmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Başka kart yok işte Artı 0 Eksi
KaganXkaya dedi: Ben başka kartla alfsım sonra otomatik Papara'dan çekmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Başka kart yok işte