PlayStation Store Türkiye, yaptığı son fiyat güncellemesiyle kullanıcıları çileden çıkardı

PlayStation Store, Türkiye'de fiyatlarına zam yaptı. Kullanıcıların Twitter'a akın etmesine yol açan karar, ülkemizdeki PlayStation sahipleri tarafından tepkiyle karşılandı. PlayStation Türkiye, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

PlayStation Türkiye'den açıklama gelmedi​


PlayStation Türkiye, alınan zam kararına ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Ancak PlayStation Store'a girip güncel fiyatlara baktığımızda, Türkiye'de zaten zor olan oyun satın almanın artık daha da zor olduğunu görüyoruz. Çünkü zamdan önce 399 TL gibi zaten uçuk bir fiyata satılan Cyberpunk 2077, yapılan zamdan sonra 479 TL'ye satılmaya başladı. Bu da Cyberpunk için yüzde 20'lik zammın hayata geçirildiği anlamına geliyor.
Alıntı kaynak: Webtekno.

Eki Görüntüle 1080015
PS4 alacaktım.Bu durumda Xbox alacağım :(
 
Bu PS Türkiye ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Bir de sanki ucuzmuş gibi zam yapıyorlar ya... Küfür yasak olduğu için bir şey diyemiyorum, az çok tahmin etmişsinizdir zaten.
 
Fiyatlarda herhangi bir sorun yok. Tam dolar/euro karşılıkları bunlar. Xbox'da da aynı fiyata satılıyor. Ekonominin kötü olmasını Sony'nin sorunu değil. Sony yüzünden de değil.
Xbox'ta aynı fiyata satılmayan çok oyun var. Bir yandan nasıl sorun yok? Nasıl hesaplanıyor? Aydınlatabilir misiniz?

Esas problem kurlar tabii ki ama yine de olması gerekenden fazlaymış gibi geldi.
 
Fiyatlarda herhangi bir sorun yok. Tam dolar/euro karşılıkları bunlar. Xbox'da da aynı fiyata satılıyor. Ekonominin kötü olmasını Sony'nin sorunu değil. Sony yüzünden de değil.
Sürümden kazanmanın ne demek olduğunu bilmiyorlar. Düz mantık düşününce evet, tam karşılıkları ama bir oyunu 400 TL'ye belki 1 kişi alır; 150 TL olursa 10 belki 15 kişi alır. Ucuza satıldığında kazan-kazan durumu oluyor hem şirket hem de müşteriler için.
 
PS Türkiye çok gereksiz mağazayı kapatsınlar daha iyi oyunlarımızıda UK hesaplarımıza aktarırlar. Xbox Series S alacağım 3 yıl sonra falan PS5 20.000 TL olur o zamana kadar. 4K'sında değilim.
 

Geri
Yukarı