Çözüldü PlayStation Store Ziraat Bankası iadesi ne zaman gelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM
8GB
Ekran kartı
AMD Radeon HD 8500M
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller 2-3 hafta önce ziraat banka kartımdan PlayStation Store'da Forza Horizon 5 için ön sipariş verdim sonra cebimde para kalmadığı için iade talebinde bulundum.
İade talebimin onaylandığı 9 gün oluyor ama para hala hesabıma gelmedi, para tahmini ne zaman hesabıma yatar?

Çözüm
İadeler kredi kartına 1-7 iş günü, banka kartında 20 iş gününe kadar uzayabiliyor. Harcamalarınızı kredi kartından yapmaya çalışın.
İyi sosyaller 2-3 hafta önce ziraat banka kartımdan PlayStation Store'da Forza Horizon 5 için ön sipariş verdim sonra cebimde para kalmadığı için iade talebinde bulundum.
İade talebimin onaylandığı 9 gün oluyor ama para hala hesabıma gelmedi, para tahmini ne zaman hesabıma yatar?

Hocam bilgin olsun hesabın askıya alınacak borcunu ödeyene kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak ne borcu anlayamadım ben sadece iade yaptım iade talebide onaylandı.

Hocam iade politikalarını bir okuyun isterseniz.

Askıya alınma olayı banka içerisinden harcama itirazı bulunarak aldığınız para iadelerinde oluyor. Eğer PlayStation desteğe ulaşarak iade alındıysa askıya alınma olmaz.

@T A L O, hesabı askıya alınma durumu olmaz. İade talebi gerçekleştirmiş, onaylanmış. Sorun yok bunda. Herkes iade hakkını kullanabilir. Muhtemelen firma da iadeyi yapmıştır. Bankadan bankaya göre hesaba geçmesi zaman alabiliyor.

Ziraat bankasını aradım ve paramın 7-13 gün içinde hesabımda olacağı söylendi para şu an banka havuzundaymış.
PlayStation tarafınada mail attığımda 5 gün içerisinde hesabınızda olur dediler.
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Yeni konular

Geri
Yukarı