naslas44 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Merhaba hayırlı günler dilerim. PlayStation Store'da gezinirken kategorilerin bir tanesinde Rusça bir yazı var, bu yazının olması normal mi? Diğer kategoriler Türkçeyken sadece bir tane kategori Rusça yazılmış, böyle olması normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Merhaba hayırlı günler dilerim. PlayStation Store'da gezinirken kategorilerin bir tanesinde Rusça bir yazı var, bu yazının olması normal mi? Diğer kategoriler Türkçeyken sadece bir tane kategori Rusça yazılmış, böyle olması normal mi?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.911 Çözümler 175 31 Aralık 2024 #2 Fotoğraf gönderir misiniz?
naslas44 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #3 Görkem Umut dedi: Fotoğraf gönderir misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle yazıyor Görkem Umut dedi: Fotoğraf gönderir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri ekran görüntüsü.png 862,4 KB · Görüntüleme: 58
Görkem Umut dedi: Fotoğraf gönderir misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle yazıyor Görkem Umut dedi: Fotoğraf gönderir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Dinozoflar Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 352 Pazar 23:48 #4 Hocam selamlar, benzer sorunu ben de yaşıyorum. Nedenini öğrenebildiniz mi?
naslas44 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:59 #5 Dinozoflar dedi: Hocam selamlar, benzer sorunu ben de yaşıyorum. Nedenini öğrenebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Acaba ''GoodByDPİ'' programı veya ona benzer programlar kullanıyor musunuz?
Dinozoflar dedi: Hocam selamlar, benzer sorunu ben de yaşıyorum. Nedenini öğrenebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Acaba ''GoodByDPİ'' programı veya ona benzer programlar kullanıyor musunuz?
Dinozoflar Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 352 Dün 02:04 #6 Hayır maalesef, pc yi artık kullanmıyorum. Aldığınız ürün ithalatçı garantili miydi? Benim öyle ve sorun bundan kaynaklı olabilir diye düşündüm.
Hayır maalesef, pc yi artık kullanmıyorum. Aldığınız ürün ithalatçı garantili miydi? Benim öyle ve sorun bundan kaynaklı olabilir diye düşündüm.
naslas44 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 02:09 #7 Dinozoflar dedi: Hayır maalesef, pc yi artık kullanmıyorum. Aldığınız ürün ithalatçı garantili miydi? Benim öyle ve sorun bundan kaynaklı olabilir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Düşündüğünüz konuyla alakalı olacağını pek zannetmiyorum. İnternetten araştırdığımda konunun mağazadan kaynaklı olduğunu öğrendim. Son düzenleme: Dün 02:14
Dinozoflar dedi: Hayır maalesef, pc yi artık kullanmıyorum. Aldığınız ürün ithalatçı garantili miydi? Benim öyle ve sorun bundan kaynaklı olabilir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Düşündüğünüz konuyla alakalı olacağını pek zannetmiyorum. İnternetten araştırdığımda konunun mağazadan kaynaklı olduğunu öğrendim.