PlayStation Store'dan nasıl uyguna oyun alınır?

eemtek

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, interneti çok taradım, G2A gibi sistemler daha maliyetli oluyor. Sadece Nays'ta %10 cashback ile maksimum 50 TL indirimli alınabiliyor, genel olarak oyun fiyatları 1K'nın üstünde. Bunun için PSN'den oyun alırken kullandığınız bir yöntem ya da bildiğiniz bir indirim yöntemi var mı?

Not: Dijital sürüm kullandığım için 2. el CD'ler bir seçenek değil maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi indirim olan dönemlerde PS Plus alın. Hem oyunları oynarsınız hem PS Plus ile gelen ücretsiz oyunları ve özel indirimleri alırsınız.

İş Bankası genç kartı (%50) Yapı Kredi normal kredi kartı %20 puan kampanyası oluyor. Enpara, garanti de %20 veriyordu sanırım en uygun o şekilde alıyordum ben

Tek tek oyun almak yerine PS Plus alın bence indirim dönemlerinde yıllık Extra 1400 TL civarına düşüyordu diye hatırlıyorum birçok Sony oyunu da var en uygun o şekilde oynarsınız.

Tek tek oyun almak yerine PS Plus alın bence indirim dönemlerinde yıllık Extra 1400 TL civarına düşüyordu diye hatırlıyorum birçok Sony oyunu da var en uygun o şekilde oynarsınız.
Yok zaten ps plus'a sahibim, skull & bones almayı düşünüyorum yeni çıkan bir oyun şu an ki etiketi 970 tl civarında.

İş Bankası genç kartı (%50) Yapı Kredi normal kredi kartı %20 puan kampanyası oluyor. Enpara, garanti de %20 veriyordu sanırım en uygun o şekilde alıyordum ben

Sınırları en fazla 100 tl ancak değil mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı