miyav1221 Picopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 G2a, Kinguin gibi yurt dışı sitelerinden alınan oyun kodları Türkiye'de geçerli olur mu? @MehmetSLH hocam sen bu konular hakkında bilgili biriydin sanırım bir yardımcı olursan teşekkür ederim. Son düzenleme: 18 Şubat 2021
G2a, Kinguin gibi yurt dışı sitelerinden alınan oyun kodları Türkiye'de geçerli olur mu? @MehmetSLH hocam sen bu konular hakkında bilgili biriydin sanırım bir yardımcı olursan teşekkür ederim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 18 Şubat 2021 #2 Verilen anahtarın hangi ülkelerde geçerli olduğu genelde sitede yazıyor. Açıklama kısmına bakmanız yeterli. Alacağınız anahtar PSN anahtarı ise etkinleştirebilirsiniz. Örnek olsun diye iki tane görsel ekledim. Dosya Ekleri FIFA .jpg 76,2 KB · Görüntüleme: 60 FIFA-2.jpg 47 KB · Görüntüleme: 50
Verilen anahtarın hangi ülkelerde geçerli olduğu genelde sitede yazıyor. Açıklama kısmına bakmanız yeterli. Alacağınız anahtar PSN anahtarı ise etkinleştirebilirsiniz. Örnek olsun diye iki tane görsel ekledim.
miyav1221 Picopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 reptile dedi: Verilen anahtarın hangi ülkelerde geçerli olduğu genelde sitede yazıyor. Açıklama kısmına bakmanız yeterli. Alacağınız anahtar PSN anahtarı ise etkinleştirebilirsiniz. Örnek olsun diye iki tane görsel ekledim. Genişletmek için tıkla... Peki ya orada yazan ülkenin hesabını açıp kullanabilir miyim?
reptile dedi: Verilen anahtarın hangi ülkelerde geçerli olduğu genelde sitede yazıyor. Açıklama kısmına bakmanız yeterli. Alacağınız anahtar PSN anahtarı ise etkinleştirebilirsiniz. Örnek olsun diye iki tane görsel ekledim. Genişletmek için tıkla... Peki ya orada yazan ülkenin hesabını açıp kullanabilir miyim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 18 Şubat 2021 #4 Bu konuda maalesef kesin bir bilgiye sahip değilim.
miyav1221 Picopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #5 reptile dedi: Bu konuda maalesef kesin bir bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. up Son düzenleme: 18 Şubat 2021
reptile dedi: Bu konuda maalesef kesin bir bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. up