ReynTR Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 Bu aralar bir oyun konsolu almaya karar verdim aslında benim gönlüm PS'de yine de sizlere bir başvurayım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Bu aralar bir oyun konsolu almaya karar verdim aslında benim gönlüm PS'de yine de sizlere bir başvurayım.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.352 Makaleler 4 Çözümler 39 28 Ocak 2022 #2 PS’in artısı exclusive’ler. Onun haricinde Türkiye için bence Xbox çok daha mantıklı.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 28 Ocak 2022 #3 Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Xbox Game Pass çok avantajlı.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 28 Ocak 2022 #4 Yerinizde olsam Game Pass çeker rahatıma bakardım. Şartlar malum.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2022 #5 Xbox daha mantıklı gibi ama PS exclusive oyunlar olduğu için ben PS derim.
Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 592 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #6 ReynTR dedi: Bu aralar bir oyun konsolu almaya karar verdim aslında benim gönlüm PS'de yine de sizlere bir başvurayım. Genişletmek için tıkla... Ben daha yeni Xbox'a geçtim Game Pass harika olay ama PS4 özel oyunları da bir o kadar harikaydı hala unutamıyorum.
ReynTR dedi: Bu aralar bir oyun konsolu almaya karar verdim aslında benim gönlüm PS'de yine de sizlere bir başvurayım. Genişletmek için tıkla... Ben daha yeni Xbox'a geçtim Game Pass harika olay ama PS4 özel oyunları da bir o kadar harikaydı hala unutamıyorum.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 28 Ocak 2022 #7 Game pass gelmeden önce de Xbox'cıydım, game pass geldikten sonra da... Daha uygun fiyata daha iyi kalite almak. Benim tercihim bu yönde olurdu. Tabi şöyle bir olay da var PS Exclusive oyunları ilgimi çekmiyor.
Game pass gelmeden önce de Xbox'cıydım, game pass geldikten sonra da... Daha uygun fiyata daha iyi kalite almak. Benim tercihim bu yönde olurdu. Tabi şöyle bir olay da var PS Exclusive oyunları ilgimi çekmiyor.
ReynTR Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #8 armas dedi: Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Xbox Game Pass çok avantajlı. Genişletmek için tıkla... Gta 5 forza horizon feln ama arkımda ps kulanıyor çoğu o yönden birada ps Evil Belief dedi: PS’in artısı exclusive’ler. Onun haricinde Türkiye için bence Xbox çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... O yönden haklısın laft of us feln gibi oyunlar güzel HooDue dedi: Yerinizde olsam Game Pass çeker rahatıma bakardım. Şartlar malum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Türkiyede bu ekonomide xbox daha mantıklı JenLedger dedi: Game pass gelmeden önce de Xbox'cıydım, game pass geldikten sonra da... Daha uygun fiyata daha iyi kalite almak. Benim tercihim bu yönde olurdu. Tabi şöyle bir olay da var PS Exclusive oyunları ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın Enis00 dedi: Ben daha yeni Xbox'a geçtim Game Pass harika olay ama PS4 özel oyunları da bir o kadar harikaydı hala unutamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ps4 oyunları ilgimi çekiyor oynamadım ama xbox geçicem Son düzenleme: 29 Ocak 2022
armas dedi: Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Xbox Game Pass çok avantajlı. Genişletmek için tıkla... Gta 5 forza horizon feln ama arkımda ps kulanıyor çoğu o yönden birada ps Evil Belief dedi: PS’in artısı exclusive’ler. Onun haricinde Türkiye için bence Xbox çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... O yönden haklısın laft of us feln gibi oyunlar güzel HooDue dedi: Yerinizde olsam Game Pass çeker rahatıma bakardım. Şartlar malum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Türkiyede bu ekonomide xbox daha mantıklı JenLedger dedi: Game pass gelmeden önce de Xbox'cıydım, game pass geldikten sonra da... Daha uygun fiyata daha iyi kalite almak. Benim tercihim bu yönde olurdu. Tabi şöyle bir olay da var PS Exclusive oyunları ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın Enis00 dedi: Ben daha yeni Xbox'a geçtim Game Pass harika olay ama PS4 özel oyunları da bir o kadar harikaydı hala unutamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ps4 oyunları ilgimi çekiyor oynamadım ama xbox geçicem